Aydın’dan Doğan’a teşekkür...

Biga Roman Kültürünü Geliştirme ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, DOĞTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Doğan’ı ziyaret etti.

437
Ziyarette konuşan Roman Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Aydın, anaokulu yapımını üstlenen DOĞTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Doğan’a teşekkür etti. Aydın; “Dernek olarak her zaman öncelikli sorunmuz olan eğitim için her yerden her kurumdan ve her platformda sıkıntılarımız olduğunu dile getirdik. Geleceğimiz olan çocuklara daha kaliteli eğitim verebilme çabasında sesimizi duyan ve cevap veren herkese toplumumuz adına teşekkür ediyorum. Sayın Şadan Doğan da bu sesimize kulak vererek Osman Gazi İ.Ö.O yanına yapılacak olan anaokuluna vermiş olduğu büyük destekten dolayı da kendisine çok teşekkür ediyoruz. Daima yanımızda bulunan ve hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen Şadan Doğan’a toplum olarak müteşekkiriz. Dileğimiz 2013/2014 eğitim öğretim dönemine kadar anaokulumuzun faaliyete geçmesidir” dedi.
 
DOĞTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Doğan ise; “Sayın Roman Derneği Yönetim Kurulu arkadaşlarımızın yapmış oldukları ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Dernek kurulduğundan bu yana eğitim konusundaki çabalarını şahsım olarak her zaman takdirle karşılamışımdır. Onların eğitim konudaki seslerine kulak vermemek mümkün değildi. Anaokulumuz inşallah bir sonraki eğitim öğretim dönemine yetişecek ve çocuklarımız daha iyi ve sağlıklı eğitim alacaklardır” diye konuştu.
Paylaş