havadurum

Aycan Market 5. şubesini açtı

Çanakkale’nin yerel marketlerinden Aycan Market, sektörde büyümeye hızla devam ediyor.

1059
 
Adnan Kahveci Caddesi’nde 5. şubesini açan Aycan Market, perakende sektöründe emin adımlarla ilerliyor. Mağaza yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen Aycan Market, halkın yoğun ilgi gösterdiği açılış ile birlikte kapılarını müşterilerine açtı.
 
Marketler zincirine bir halka daha ekleyen Aycan Market’in sahibi Sadi Aycan’ın da katıldığı açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kentte hizmet veren yerel marketlerin korunması için tedbir almaya devam edeceklerini belirterek; “Yerel esnafın korunması noktasında bazı tedbirler aldık. Şu anda mesafe şartı yürütmesi durdu ama biz yine mevcut esnafımızı koruma amaçlı yeni tedbirlerimizi alacağız. Çanakkale dışında markaların iş yapmasına itirazımız yok. Bizim hedefimiz Çanakkaleli esnafın büyümesi ve gelişmesidir. Bunun için mücadele ediyoruz. Çünkü alışverişte ödeyeceğimiz para Çanakkale’de kalacak ve yine kentimize yatırım olarak devam edecek. Başka marketler ve işyerleri açılacak. O nedenle her bir yerel esnafın market açılışını büyük bir zevkle yapıyorum” dedi.
 
Yapılan konuşmanın ardından Başkan Gökhan tarafından açılış kurdelesi kesilen Aycan Market`in 5. şubesi hizmete girdi. Daha sonra market ile ilgili bilgiler alan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, markette yer alan ürünleri inceledi. Öte yandan açılışa katılan vatandaşlara ise çeşitli ikramlar dağıtıldı.
 
 
Paylaş