havadurum

Atatürk Halk Eğitim Merkezi hizmette

Merkeze bağlı Kepez beldesinde Atatürk Halk Eğitim Merkezi hizmete girdi.

569
Her geçen gün beldeye yeni bir yatırım yapan Kepez Belediyesi, halka yönelik yeni yatırımına da imzasını attı. Kepez Belediyesi’nin yaptırdığı Atatürk Halk Eğitim Merkezi için tören düzenlendi.
 
Belediye olarak yeni bir yatırıma imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan; “Biz geçen yılda 960 konutlarının olduğu yerde bir park açtık. Onun adı da Atatürk’ün Cumhuriyeti parkıydı. 1 yıl sonra Cumhuriyetin 89. Kuruluş yıl dönümünde ve ülkede Cumhuriyet bayramının kutlanması tartışma yarattı. Bu gerçekten çok üzüntü verici. İnşallah bu bayram bundan sonrası içinde hükümete mesaj olur daha uzlaşıcı ortak paydası Türkiye olan huzur işçinde yarınları kucaklarız diye düşünüyorum. Biz burada Atatürk’ü bu binanın içine sakladık. Buda mesaj olsun istedik. Burası Belediye Atatürk halk eğitim merkezidir” dedi.
 
Törende bir konuşma yapan CHP Çanakkale Milletvekilleri Ali Sarıbaş ile Serdar Soydan ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın önemine dikkat çekti.
 
Yapılan açılışın ardından protokol üyeleri ile halk, Atatürk Halk Eğitim Merkezi’ni gezdi. Törende gerçekleştirilen dans gösterisi ve mini konser de büyük beğeni topladı.
Paylaş