havadurum

Atakan Çelik, Beyoğlu Kültür Yolu Festivali'nde Hayranlarıyla Buluştu

Tivibu'nun reklam yüzü oyuncu-tiyatrocu Atakan Çelik, AKM'deki Türk Telekom Prime Lounge'da hayranlarına imza dağıttı.

1520

Oyuncu Atakan Çelik, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen "Beyoğlu Kültür Yolu Festivali" kapsamında sevenleriyle buluştu. Yenilenen Tivibu'nun reklam yüzü olan Çelik, AKM'deki Türk Telekom Prime Lounge alanında gerçekleşen etkinlikte, hayranları için fotoğraflarını imzaladı.

Atakan Çelik, Beyoğlu Kültür Yolu Festivali'nde Hayranlarıyla Buluştu

Tivibu'nun reklam yüzü Atakan Çelik, AKM'deki Türk Telekom Prime Lounge'da hayranlarına imza dağıttı. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen "Beyoğlu Kültür Yolu Festivali" kapsamında gerçekleşen bu etkinlik, İstanbul'un kültürel zenginliğini kutlamak amacıyla düzenlenen bir buluşma oldu. Atakan Çelik, etkinlik öncesinde yaptığı açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türk Telekom'a teşekkür ederek, böyle önemli etkinliklerin İstanbul gibi tarihi bir mekanda gerçekleşmesinin kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu belirtti. Bu etkinlik, resim, sinema, müzik gibi pek çok sanat dalının bir araya geldiği özel bir platform sunarak sanatseverleri buluşturdu.

Hayranlarıyla fotoğraf çekti

Oyuncu aynı zamanda, "Organize İşler Sazan Sarmalı" filmi ile de sahnede yer aldı. Atakan Çelik, hayranlarına olan sevgisini dile getirirken, onları ailesi gibi gördüğünü ifade etti ve kendilerinin ilgilerini her zaman takdir ettiğini söyledi. Etkinlik, imza dağıtımı ve fotoğraf çekiminin ardından Türk Telekom Açık Hava Sahnesi'nde Atakan Çelik'in de rol aldığı "Organize İşler Sazan Sarmalı" filmi ile sona erdi. Bu etkinlik, sanatseverleri bir araya getirerek kültürel deneyimlerin paylaşıldığı unutulmaz bir gün haline geldi.(AA)

Paylaş