Asıl yarış şimdi başlıyor!

Adnan Menderes Stadı`nda futbolun doğasında var olan 3 sonuçtan biri gerçekleşti. Çanakkale Dardanelspor Aydınspor 1923 karşısında 2-0 kaybetti. Ama; Asıl yarış şimdi başlıyor!

521
Lig köprüsünün altından çok suların akacağı kesin. Maratonun bitimine 14 maç daha bulunuyor. 3 puanlık fark ne Aydın’ı sevindirir ne de Ç.Dardanelspor’u üzer. Bekleyip, göreceğiz...
 
Çanakkale Dardanelspor ligde dördüncü yenilgisini deplasmanda oynadığı önemli maçta Aydınspor 1923 takımına karşı aldı. Bu mağlubiyet, Futbol Direktörü Tamer Tuna yönetimindeki Kırmızı-Beyazlı takımın şampiyonluk yoluna şimdilik kaydıyla taş koysa da, maratonun çok uzun olduğu, oynanacak 14 maçın yanı sıra, alınabilecek toplam 42 puanın daha bulunduğu gerçeğini değiştirmiyor. 3.lig, 2.grubun genel değerlendirmesine bakıldığında Çanakkale Dardanelspor`un iç ve dış sahalarda 1-0 ve 2-0`lık skorlarla kaybettiği Aydınspor 1923 maçlarından gayri önemli bir dezavantajı olmadı. Ancak, bu yenilgiler telafi edilmeyecek cinsten de değil. Futbol kamuoyu; sabır, inanç ve hırsın harman olduğu, futbol kültürüyle donanımlı Çanakkale Dardanelspor kulübünün Türkiye 2.ligi yolunda engelleri birer birer aşarak mutlu sona ulaşacağına mutlak gözle bakıyor. 20. hafta maçında dış sahada Aydınspor 1923`le karşılaşıp, Çanakkale`ye dönen ve ara vermeden Barbaros tesislerinde Gebzespor maçı hazırlıklarını başlayan Kırmızı-Beyazlı takımın çalışmaları devam ediyor. 10 Şubat 2013 pazar günü saat 13.30`da başlayacak maçlarda Çanakkale Dardanelspor 18 Mart Stadı`nda lig sonuncusu Gebzespor`u konuk ederken, Aydınspor 1923 takımı deplasmanda aynı gün ve saatte Zonguldak Kilimli Belediyespor`la karşı karşıya gelecek. Bu iki müsabakanın sonucu zirve yarışını ve Play-Off şansı yakalamak isteyen ekipleri doğrudan ilgilendiriyor. 
 
21.Hafta 10.02.2013
MENEMEN BELEDİYE SPOR - SİVAS DÖRT EYLÜL BLD.SPOR
KİLİMLİ BELEDİYESPOR - AYDINSPOR 1923
HACETTEPE SPOR - SİLİVRİSPOR
DERİNCE BELEDİYESPOR - BATMAN PETROLSPOR
ERZİNCAN REFAHİYESPOR - ADIYAMANSPOR
DARDANELSPOR A.Ş. - GEBZESPOR
İSKENDERUNSPOR 1967 - BURSA NİLÜFERSPOR A.Ş.
MANAVGAT EVRENSEKİ SPOR - TRABZON KANUNİ FUT. KLB.
BELEDİYE BİNGÖLSPOR - ÜMRANİYESPOR
Paylaş