havadurum

Arslanlar Ford Plaza Gururla sunar; Yeni hafif ticari: Tourne Custom

Ford ve Otosan’ın yeni hafif ticarisi Tourne Custom, Arslanlar Ford Plaza’da müşterilerini bekliyor. Yeni bir müşteri gurubuna yeni bir bakış açısıyla hitap edecek olan model, otomobile benzer özellikleri ile ticari ve kişisel kullanımı amaçlayan, şıklık ve konfor talep eden müşterilerin beklentilerine cevap verecek.

2701
 
2012’nin son çeyreğinde Türkiye ve Dünya yollarına çıkan Ford’un yeni hafif ticaresi Tourne Custom, ilk kez minibüs versiyonu ile Cenevre Otomobil Fuarı’nda sektörün karşısına çıktı. Ford Otosan’ın Kocaeli fabrikasında üretilecek olan Transit ailesinin yeni üyesi Tourne Custom’u Cenevre’de Ford Motor Company Başkanı Alan Mually ve Ford Avrupa Başkanı Stephen Odell tanıttı. Stephen Odell, Tourne Custom’ı otomobil dünyasına tanıtırken, 2012 yılının Ford için son derece önemli bir yıl olduğunu ve ilerleyen zamanda daha geniş ve daha yüksek miktarda yük taşıyabilen, arkadan motorlu yeni Transit araçların da pazara sunulacağını açıkladı.
 
Ford Otosan’ın 3. hafif ticari ailesi
Tourne Custom; Ford Otosan’ın Transit ve Transit Connect’ten sonra Türkiye’de ürettiği üçüncü hafif ticari ailesi olarak, Avrupa ve Türk otomotiv sektörü için yeni bir adım oldu. Transit Connect ile Transit arasındaki boşluğu da doldurdu. Tourneo Custom hafif ticariden çok otomobil, otomobilden çok hafif ticari olma özelliklerinin yanı sıra Ford’un yeni sportif ve cesur dış çizgileri ile de dikkat çekiyor. Arslanlar Ford yetkilileri yeni ürünleri ile ilgili olarak yaptıkları açıklamalarda şunları söylüyor: “Stil, işlevsellik ve geniş iç hacim isteyen müşterilere hitap eden, yepyeni bir görünüme sahip ve yolcu taşımacılığında tümüyle yeni bir ürün gamının öncüsü olan Tourneo Custom, Ford ticari araç ürün gamının etkileyici yeni tasarın dilini yansıtıyor. Futuristik olduğu kadar akıcı görünümü ile de dikkat çeken konsept araç, Ford’un kinetik tasarın anlayışıyla hazırlanan binek otomobillerin dinamik karakterini de paylaşıyor. Dururken bile hareket halinde olduğu hissini veriyor”
Paylaş