havadurum

Arslancaspor kükrüyor

Özkan Vural başkanlığında, Ali Rıza Gürbüz yönetiminde, Mustafa Kındam çalıştırıcılığında olan Arslancaspor şampiyonluğa ortak oldu...

773
Sezon başında ekonomik yetersizlikler nedeniyle yer aldığı 11 takımlı Çanakkale Süper Amatör Ligine katılamama tehlikesi ile karşı karşıya kalan Arslancaspor ilk yarının son haftasına gelindiğinde Geliboluspor ve Yeni Çanspor`la birlikte şampiyon adayı olarak belirginleşti. Erteleme maçında deplasmanda Mahmudiye Belediyespor`u 2-1 mağlup edip, puanını 20`ye çıkaran Arslancaspor, ikinci sıradaki Yeni Çanspor`u yakalarken, 21 puanlı lider Geliboluspor`dan sadece 1 puan geride bulunuyor.
 
Başarılı sonuçlara imza atarken, başkan Vural tarafından donanımlı ve yetkili kılınan yönetici Ali Rıza Gürbüz`ün (eski futbolcu) mesai kavramı gözetmeksizin maddi-manevi katkı sağladığı Arslancaspor şimdi rakiplerini korku, sevenlerine güven veriyor. Mütevazi bütçe ve kadrosu ile Çanakkale Süper Amatör Ligin flaş ekibi konumuna gelen Arslancaspor ligin ikinci yarısında hedefli takımlar tarafından büyüteç altına alınarak izlenecek.
 
Olay Spor
Paylaş