Araç filosuna takviye

Ezine Belediyesi, takviyelerle araç filosunu güçlendirdi.

461
İlçe halkına daha iyi bir şekilde hizmet vermek amacıyla Ezine Belediyesi Başkanlığı, kanal açma hizmetleri için kullanılmak üzere IVECO Marka Kamyon üzerine adapte edilmiş tank ve tam donanımlı ekipmanlar ile donatılmış kombine kanal temizleme aracını bünyesine kazandırdı. Belediye bünyesine ayrıca Volkswagen Amarok marka çift kabin 4x4 Pick-up dahil edildi.
 
Ezine ilçesinin kullanımına sunulmak üzere alınan araçlar için Ezine Belediyesi önüne düzenlenen tören ile araçlar hizmete girdi. Törende bir konuşma yapan Ezine Belediye Başkanı Halil Büyükerol; “Ezineli hizmetin en iyisine layık. Bundan önce 2 adet katı atık toplama aracı, bir iş makinesi ve 41 kişi kapasiteli, Engelli vatandaşlarımızın da sorunsuzca faydalanabileceği ısuzu marka 3 yeni otobüs alarak yenilediğimiz araç parkına iki yeni araç daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yeni satın aldığımız araçlar ile daha iyi hizmet vereceğiz. Ben ve çalışma arkadaşlarım, her türlü zorluğun üstesinden gelecek deneyim ve bilgi birikimine sahibiz. Sorunları her geçen gün azalan bir Ezine için mesai yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" dedi.
 
Törene İl Genel Meclis Üyesi Halil Kaymak, Belediye Meclis Üyesi Halil Sevim, Levent Pola, Sadık Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Sayın Halil Kaya, CHP Kadın Kolları üyeleri, vatandaşlar ve belediye daire amirleri İle çok sayıda personel katıldı.
Paylaş