Antrenörler bilgi tazeleyecek

TÜFAD’ın 11 Haziran 2012 pazartesi günü düzenleyeceği Gelişim Semineri Anafartalar Otel’de gerçekleştirilecek...

376
Teknik Direktör Cemil Akkoyun ve Kurucu Başkan Necdet Dere adına düzenlenecek seminerde, Teknik Direktör Mustafa Meteertem başkanlığındaki Çanakkale TÜFAD Şubesi, üyelerine eğitim verecek. Çalıştırıcılar yeni sezona donanımlı başlayacak...
 
İsmail Dilber başkanlığındaki Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği’nin 2 yılda bir yapılmasını istediği Zorunlu Gelişim Semineri Çanakkale’de 11 Haziran 2012 pazartesi günü gerçekleştirilecek. Teknik Direktör Mustafa Meteertem başkanlığındaki Çanakkale TÜFAD Şubesi’nce düzenlenecek  seminerde üye antrenörlere günümüz çağdaş futbolundan bilgiler verilecek. Seminerde TFF ‘nin görevlendirdiği Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Profesör Ali Kızılet ders verecek.  Seminere katılan çalıştırıcılar yeni sezonda antrenörlük görevi yapabilmek için vize alacaklar.
 
Türkiye’de en uygun koşullarda yapılacak Mecburi Gelişim Semineri ile ilgili değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Mustafa Meteertem şöyle konuştu: “2 yılda bir yapılan Gelişim Seminerini bu kez Çanakkaleli Teknik Direktör Cemil Akkoyun ve Kurucu Başkanımız Necdet Dere onuruna gerçekleştireceğiz. Mükemmel bir organizasyon olacağına inanıyorum. Anafartalar  Oteli’nde 11 Haziran 2012 paz artesi günü yapacağımız seminerde Çanakkale TÜFAD’ın spor ödülleri hak sahiplerini bulacak. Ayrıca, seminere katılan teknik adamlara sertifika ve başarılı sporculara da TÜFAD spor ödülleri verilecek. Çanakkale futbol antrenörlerinin gelişimine katkıda bulunmak bizleri son derece mutlu edecek” dedi.
 
Cahit GÖVEREN
Paylaş