havadurum

Anneler Derneği çalışmalarını geliştirerek sürdürüyor...

Türk Anneler Derneği Çanakkale Şubesi her yıl olduğu gibi bu yıl da açacağı çeşitli kurslarla Çanakkaleli kadınlara hizmet vermeye devam ediyor. Geçmiş yıllarda açılan kurslara ilave olarak bu yıl yeni kursların açılması planlanıyor.

389
Anneler Derneği Çanakkale Şubesi geçmiş yıllarda sürdürdüğü “Tel Kırma ve Dikiş-Makine Nakışı” kurslarına bu yıl da devam edecek. Ayrıca geçen sene oluşturulan ve çok talep gören “Farkındalık Korosu” çalışmaları bu yıl da devam edecek.
 
Anneler Derneği Başkanı Belgin Akpınar yapmış olduğu yazılı açıklamada “Koromuza katılmak isteyen bayan arkadaşlarımızın derneğimize müracaat etmesi gerekmektedir” dedi. Akpınar; ”Bu yıl Çanakkale Belediyesi işbirliği ile Kırk Yama El Sanatları (Pachwork) kursu açmak istiyoruz. Ekim ayında başlaması planlanan ve Pazartesi günleri saat 09.00-17.00 saatleri arasında Sanat Evi’nde açmak istediğimiz kursumuza talepleri beklemekteyiz. Ekim ayında başlayacak “Farkındalık Korosu ve Kırk Yama” kurslarımıza müracaat etmek için Çanakkale Türk Anneler Derneği Şubesine (Selahi Aksoy Pasajı N0:81 Kat:3 Tel: 2120758) şahsen başvurması gerekmektedir” şeklinde açıklamada bulunarak Çanakkaleli Kadınları çalışmalarına katılmaya davet etti.
Paylaş