havadurum

Ankara Kahve Festivali 2023 Nerede? Festival hakkında her şey!

Ankara’da kahve tutkunlarını buluşturan ve şehri uyandıran festival, bu yıl 7. kez gerçekleşiyor. Ankara Kahve Festivali 2023 nerede, ne zaman, kimler katılıyor, bilet fiyatları ne kadar? İşte merak edilen tüm soruların cevapları!

2193

Kahve, dünyanın en sevilen içeceklerinden biri. Peki, kahve kültürünü daha yakından tanımak, farklı kahve çeşitleri denemek, kahve yapımı hakkında bilgi almak ve eğlenceli etkinliklere katılmak ister misiniz? O zaman Ankara Kahve Festivali 2023 tam size göre! Bu festivalde neler olacağını merak ediyorsanız, okumaya devam edin!

Ankara Kahve Festivali 2023 Nerede?

Ankara Kahve Festivali 2023, Bilkent Center’da düzenleniyor. Festival alanı, tekerlekli sandalye ile giriş, çıkış ve dolaşma için müsait. Festival her türlü hava koşulunda gerçekleştirilebilir. Festival için belirlenmiş alanın dışına çıkmak yasaktır.

Ankara Kahve Festivali 2023 Ne Zaman?

Ankara Kahve Festivali 2023, 22-24 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Festival saatleri ise şöyle:

22 Eylül Cuma: 12:00 - 22:00

23 Eylül Cumartesi: 10:00 - 22:00

24 Eylül Pazar: 10:00 - 20:00

Festivalde canlı performansları izlemek için oturma düzeni yoktur.

Ankara Kahve Festivali 2023 Kimler Katılıyor?

Ankara Kahve Festivali 2023, nitelikli kahveler, kahve dükkanları, kavurmahaneler, artizan lezzetler, uluslararası ve ulusal büyük kahve markaları, makine ve ekipman üreticileri ve tüm diğer kahve endüstrisi paydaşlarını bir araya getiriyor. Festivalde aralarında Kolpa, Kamufle, Bedük, Cem Belevi gibi ünlü isimlerin de bulunduğu toplam 20 canlı konser gerçekleşecek. Ayrıca festival kapsamında kahve yapımı ile ilgili workshoplar yapılırken tadım stantları da bulunuyor.

Ankara Kahve Festivali 2023 Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Ankara Kahve Festivali 2023 bilet fiyatları şu şekilde:

Tekil Giriş Bileti: 100 TL

Grup Giriş Bileti (4 Kişi): 300 TL

Biletler Biletino üzerinden satın alınabilir. Bilet satın alan ziyaretçiler festival alanında tüm etkinliklere ücretsiz katılabilir.

Ankara Kahve Festivali 2023 Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Ankara Kahve Festivali 2023 hakkında bilmeniz gereken bazı önemli noktalar şunlardır:

Festival alanına yiyecek ve içecek maddeleri sokmak yasaktır.

Festival alanına kesici, yanıcı, parlayıcı, patlayıcı ve ruhsatlı/ruhsatsız silah ile lazer ekipmanları sokmak yasaktır.

Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları ile video kamera, fotoğraf makinesi sokmak özel izne tabidir.

İzleyiciler; festival alanı içinde gerçekleştirilecek her türlü görüntü çekimi için şahsi izin vermiş sayılır ve organizatörler yapılan çekimleri promosyon ve/veya reklam amaçlı kullanım hakkına sahiptir.

Organizatör festival için uygun bulmadığı kişileri biletlerini iade ederek içeri almama hakkına sahiptir.

(Şerife Turhanlı)

Paylaş