Ankara Demir-Dardanel

Başkent’in Cebeci İnönü Stadı’nda hafta sonu ilginç bir karşılaşma oynanacak. Pazar günü 13.30’da başlayacak maçın sonucu 24’er puanı bulunan iki takımı doğrudan etkileyeceği gibi, klasmanın orta sıralarını da yakından ilgilendiriyor. Ayrıca, ikili averaj büyük önem taşıyor...

622
Çanakkale Dardanelspor bir deplasman maçına daha hazırlanıyor. Geçen hafta 18 Mart Stadı’nda Antalya Tekirova Belediyespor’la 0-0 berabere kalıp, sadece 1 puanla yetinen Kırmızı-Beyazlı takım bu kez galibiyeti başkent deplasmanında arayacak. Maratonun ilk yarısında iç sahada 2-1 mağlup olduğu Ankara Demirspor’u bu defa mağlup edip, ikili averajda da avantaj sağlamayı hedefleyen Çanakkale Dardanelspor,  böylelikle 27 puana ulaşıp, ilerleyen haftalarda gözünü üst sıralara çevirmek istiyor.
 
Pazar günü Başkent’in Cebeci İnönü Stadı’nda oynanacak karşılaşma için haftalık rutin çalışmalarını teknik heyet yönetiminde sürdüren Kırmızı-Beyazlı takım cumartesi günü Çanakkale’den ayrılarak, Ankara’ya gidecek. Çanakkale Dardanelspor Ankara Demirspor deplasman maçının ardından gelecek hafta sonunu fikstür gereği müsabaka oynamadan Bay takım olarak geçirecek. 
 
Öte yandan; 3.lig, 3.grupta güç dengeleri birbirine çok yakın olan takımların maçları oldukça zorlu geçiyor. Karşılaşmalarda takımlar futbolun meyvesi olan golü, yeterli sayıda üretemiyorlar. Gol ortalaması son derece düşük olan müsabakalar genellikle tek gollü galibiyetler şeklinde ya da beraberliklerle bitiyor. Öncelikle savunma anlayışı ile mücadele veren ekipler, klasman sıralamasında birbirlerini az puan farklarıyla takip ediyorlar.

3. Lig 3. Grup
(29 Ocak 2012 pazar, saat 13.30)
Ankara Demirspor - Ç.Dardanelspor
Siirtspor  - Darıca Gençlerbirliği
Tekirova Bld.spor - Tarsus İdmanyurdu
Beylerbeyi  - B. Nilüferspor
Hatayspor  - K.Pınar Bld.spor
Pazarspor  - Sancaktepe Bld.spor
Aydınspor 1923  - Araklıspor
Çarşambaspor  - A.Üsküdarspor 1908
Erzurum Bş.Bld.spor - Y.Yozgazspor
(Afyonkarahisarspor’un Bay takım olarak maçı yok)

Paylaş