havadurum

Anadolu Lisesi’nden Romanya’ya çıkarma

Çanakkale Anadolu Lisesi Comenius Projesi nedeniyle Romanya’ya gitti.

941
Okul Müdürü Salim Eker, Coğrafya Öğretmeni Caner Çimen, İngilizce Öğretmeni Yasemin Kapucuoğlu ve Proje Koordinatörü İngilizce Öğretmeni Emine Kamer Gür Aslan ve 9 öğrencinin katıldığı gezi okulların su tasarruf planlarının sunumuyla başlayacak.
 
Bir Avrupa Projesi daha…
Bir çok projeye imza atan Çanakkale Anadolu Lisesi Comenius Öğrenci Değişim Projesi Ulusal Ajans tarafından kabul edildi. 3 öğrencinin bir dönem yurt dışında öğrenim göreceği proje okulda büyük heyecana neden oldu. Öğrencilerin yoğun bilgilendirme talepleri proje koordinatörü İngilizce Öğretmeni Emine Kamer Gür Aslan tarafından yürütülüyor.
 
Kardeşçe el ele….
Çanakkale’nin başarılı lisesi Çanakkale Anadolu Lisesi pansiyonunda Gökçeada da okulların güçlendirme faaliyeti nedeniyle misafir ettiği 36 öğrenciye her türlü kolaylığı sağlamaya devam ediyor. Comenius Projesi kapsamında Romanya’dan dönen Okul Müdürü Salim Eker ayağının tozuyla pansiyon öğrencileriyle buluştu. Sorunlarını dinleyen okul müdürü Eker; “Sizler bizim misafirlerimizsiniz , sizleri en iyi şekilde ağırlamak bizim görevimiz, her türlü ihtiyaçlarınızı, gönül rahatlığı ile bizlerle paylaşmanızı bekliyorum. Ayrıca sayın pansiyon müdür yardımcımız Ali Egemen Uysal’a teşekkür ediyorum. Burada el ele kardeşçe başarılı bir dönem geçireceksiniz” dedi.
Paylaş