havadurum

Amerikan futbolu Çanakkale’de...

Korumalı Futbol İkinci Ligin B grubu maçı, Çanakkale GSK Vatanseverler ile Eskişehir Anadolu Üniversitesi Rangers takımları arasında 23 Kasım 2013 cumartesi günü saat 17:00’de Merkez sentetik sahada yapılacak

923
Türkiye Beyzbol Softbol Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu, Korumalı Futbol İkinci Ligin B Grubu Maçı ; Çanakkale Gençlik ve Spor Kulübü, Korumalı Futbol Takımı Çanakkale GSK Vatanseverler ile Eskişehir Anadolu Üniversitesi Rangers takımları arasında 23 Kasım 2013 cumartesi günü Çanakkale 18 Mart Stadı, Sentetik sahasında 17:00’de başlayacak.
Çanakkale Gençlik ve Spor Kulübü Genel Kaptanı Alper Doğmaz “Çanakkale’nin tek korumalı futbol takımı kendi sahasında ilk maçını evinde yapacak.Tüm Çanakkaleli spor severleri destek vermek için müsabakaya bekliyoruz” dedi. Kulüp Korumalı Futbol Koordinatörü Mustafa Levent Yener ise “Korumalı futbolda Çanakkale’ye ilkleri yaşatıyoruz. İddialıyız bu maçı almak için çok çalıştık, takımımıza güveniyoruz. Korumalı futbol çok keyifli bir spor, bu dalla ilgilenen gençleri ve Çanakkalelileri kulübümüze bekliyoruz” diye konuştu.
Paylaş