havadurum

Amatör kulüpler Çan’daydı

ASKF Genel Başkanı Dr. Firuz Erdil önderliğinde Kale Seramik Tesisi Havuzbaşı’nda biraraya gelen yöneticiler, sorunlar ile çözüm önerilerini masaya yatırdılar...

340
Çanakkale ASKF`nin Aralık 2012 ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Çan’ daki spor kulüpleri yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Federasyon Yönetim Kurulu üyesi İrfan Amuca’nın organizasyonuyla Kale Seramik Havuzbaşı Tesislerinde yapılan toplantı samimi bir havada geçti.Toplantıya Genel Sekreter Hasan Gök, Başkan Yardımcısı Cabir Kaşdemir, Başkan Yardımcısı ve Futbol İl Temsilcisi Hayrettin Acar, Örgütlenme Sekrteri ve Futbol İl Temsilci Yardımcısı Serkan Yurdabak, Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Amuca, Yönetim Kurulu Üyesi Ferhan Tüzümet ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erhan Gerçek, Yeni Çanspor Kulübü Başkanı Kemal Yüksel, ASKF eski Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Arıcı, Çan Termikspor Kulübü Başkanı Uğur Akçal, Etilispor Kulübü Başkanı Hasan Çakar, Kocayaylaspor Kulübü Başkanı Mestan Sapan katıldı.
 
Genel Başkan Dr. Firuz Erdil’in açış konuşmasıyla başlayan oturum, Genel Başkan Dr. Firuz Erdil’in Sporda Şiddet ve Düzensizliği Önleyen Kanun hakkında bilgilendirmeleri, spor sahalarındaki güvenlik faaliyetleri, Çan’ da yapılacak spor yatırmları ve stat durumları hakkındaki söylevleri ile devam etti. Toplantı, Çan’ daki spor kulüplerinin başkanlarının istek ve temennileri ile görüş alışverişi şeklinde tamamlandı.
Paylaş