havadurum

Alina Boz ve Umut Evirgen evlendi! Fatih Terim nikah şahidi oldu!

İşletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, Emirgan’da demirli olan Halas 71 adlı teknede hayatlarını birleştirdi. Fatih Terim, nikah şahidi oldu. Bu haber, magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki, Alina Boz ve Umut Evirgen kimdir? Çiftin düğünü nasıl gerçekleşti? İşte merak edilenler…

3211

Magazin dünyasının yeni evli çifti Alina Boz ve Umut Evirgen oldu. İşletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, Emirgan’da demirli olan Halas 71 adlı teknede hayatlarını birleştirdi. Fatih Terim, nikah şahidi oldu. Bu haber, magazin gündemine bomba gibi düştü. Çiftin mutlu gününe dair detaylar ise merak konusu oldu. İşte Alina Boz ve Umut Evirgen’in düğünü hakkında bilmeniz gerekenler…

Alina Boz kimdir?

Alina Boz, 14 Haziran 1998 tarihinde Moskova’da doğdu. Annesi Rus, babası Türk olan Alina Boz, 7 yaşında Türkiye’ye geldi. İlkokulu İstanbul’da okuduktan sonra, lise eğitimini de Bahçeşehir Koleji’nde tamamladı. Çocukluk yıllarından beri oyuncu olmak isteyen Alina Boz, 2014 yılında Paramparça dizisiyle ekranlara adım attı. Daha sonra Cesur ve Güzel, Elimi Bırakma, Aşk 101 gibi dizilerde rol aldı. Şu anda Netflix’in yeni dizisi 50m2’de başrol oynuyor. Alina Boz, 1.73 metre boyunda, 55 kilo ve ikizler burcudur.

Umut Evirgen kimdir?

Umut Evirgen, 1985 yılında İstanbul’da doğdu. Babası işletmeci Mehmet Evirgen, annesi ise eski manken Sibel Evirgen’dir. Umut Evirgen, lise eğitimini Robert Kolej’de aldı. Ardından New York Film Academy’de sinema eğitimi gördü. Yönetmenlik ve senaristlik yapan Umut Evirgen, aynı zamanda birçok mekanın da sahibidir. Bunlar arasında La Boucherie, Lucca, Zuma, Nusr-Et gibi ünlü restoranlar bulunmaktadır. Umut Evirgen, daha önce Tuba Büyüküstün, Serenay Sarıkaya, Demet Özdemir gibi isimlerle aşk yaşamıştır. Umut Evirgen, 1.80 metre boyunda, 75 kilo ve yay burcudur.

Alina Boz ve Umut Evirgen’in düğünü nasıl gerçekleşti?

Alina Boz ve Umut Evirgen, 2 Aralık 2023 tarihinde Emirgan’da demirli olan Halas 71 adlı teknede evlendiler. Çiftin nikah törenine yakın dostları ve aileleri katıldı. Nikah şahitleri arasında Fatih Terim, Feyyaz Yiğit, Somer Sivrioğlu gibi isimler vardı. Alina Boz, düğünde beyaz bir gelinlik giyerken, Umut Evirgen ise siyah bir smokin tercih etti. Çiftin düğün pastası ise 5 katlı ve beyaz renkliydi. Düğünden ilk kareler, çiftin arkadaşları tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Alina Boz ve Umut Evirgen, düğün sonrası balayı için Maldivler’e gideceklerini açıkladılar.

(Saim Tunçman)

Paylaş