Ali Koç dobra dobra!

328

Siyah Beyaz kravatla şampiyonluk kutlamasında

Ali Koç, MHK Başkanı Serdar Tatlı`nın Beşiktaş şampiyonluk kutlamasında eleştirdi. Koç, TFF Yönetim Kurulu üyesi Servet Yardımcı`nın kongrede oy kullanmasını eleştirenlere Tatlı`yı örnek verdi. Koç,  "Bir kongre üyemiz, Federasyon Yönetim Kurulu üyesi ve geliyor burada oyunu kullanıyor diye olay oluyor. MHK Başkanı Siyah-Beyaz kravat takıp şampiyonluk kutlamasına gidiyor, kimse sesini çıkarmıyor" diye konuştu.

Mustafa Cengiz de suçlamıştı

Galatasaray`ın eski başkanı Mustafa Cengiz de MHK Başkanı Serdar Tatlı`nın Beşiktaş`ı tuttuğunu belirterek duygularını işine karşıtırmakla suçlamıştı. Cengiz, şöyle konuşmuştu: “Ben, MHK`nın istifasını istedim mi? Serdar Tatlı`ya çok güveniyordum. Ben ne bileyim ya, Şanlıurfa`da Beşiktaş Derneği kurucusuymuş babasıyla birlikte. Daha iyi, futbolla ilgilenmesi güzel bir şey ama sen duygularını işine karıştırırsan olmadı.”

Nihat Özdemir’in duruşu şaşkınlık veriici ,,,,

Ali Koç`un hedefinde TFF Başkanı Nihat Özdemir de vardı.  Fenerbahçe Başkanı şöyle konuştu: ": "Yayıncıyla yaşanan sorunlar, yabancı kuralı.... Bu konuları, forma rengi gözetmeksizin çözmek için mücadele verirken, TFF`nin ve sayın Nihat Özdemir`in bu anlamda duruşu şaşkınlık ve endişe vericidir.  Nihat Özdemir, bu garip tavrınızı değiştirmediğiniz sürece sizlerle her yerde her ortamda kapışmaya hazırız. Sayın Özdemir, bu konu Ali Koç`un özel bir konusu değildir. Lütfen daha önce pek çok kez yaptığınız gibi konuyu kişiselleştirmeyin. Artık gerçekleri görün."

Fenerbahçe`nin TFF ile mücadelesinden dolayı hak kaybına uğrayacağı endişesi olduğunu söyleyen Ali Koç TFF`ye şöyle seslendi: "Fenerbahçe`nin hakkının yenmesine, tertemiz mücadelemizin sekteye uğratılmaması için elimizdeki bütün gücü kullanacağımızı buradan ifade etmek istiyoruz. Gözümüz kulağımız üstünüzde. Ona göre hareket edin. Artık bizim tahammülümüz yok."

Haber Merkezi

Paylaş