havadurum

Aldatmak Behram Öldü mü? Aras Aydın Diziden Neden Ayrıldı?

ATV’nin sevilen dizisi Aldatmak’ta şok eden bir gelişme yaşandı. Behram karakteri, Mehmet Emir tarafından vuruldu ve hayati tehlike içinde hastaneye kaldırıldı. Peki, Aldatmak Behram ölüyor mu? Aras Aydın diziden neden ayrıldı? İşte, merak edilen soruların yanıtları…

8989

Aldatmak dizisi, izleyicileri her hafta heyecanlandıran bir hikayeye sahip. Dizinin başrollerinde Cansu Dere, Mehmet Akif Alakurt, Aras Aydın, Burcu Kara, Tuvana Türkay, Serkan Altunorak, Ece Uslu, Erkan Can gibi ünlü isimler yer alıyor. Dizinin konusu ise şöyle: Deniz, evli ve iki çocuklu bir kadındır. Kocası Mehmet Emir, zengin ve başarılı bir iş adamıdır. Ancak Mehmet Emir, Deniz’i aldatmaktadır. Deniz, bu durumu öğrendiğinde büyük bir yıkım yaşar. Deniz, intikam almak için Behram adında bir adamla tanışır. Behram, Deniz’e aşık olur ve onu korumak için her şeyi yapmaya hazırdır. Ancak Mehmet Emir, Behram’ın Deniz’e yaklaşmasını engellemek için elinden geleni yapar. Aralarındaki rekabet, sonunda kanlı bir sona doğru sürüklenir.

Aldatmak Behram Ölüyor mu?

Aldatmak dizisinin 35. bölümünde, izleyicileri şoke eden bir sahne yaşandı. Behram, Deniz’i Mehmet Emir’den kurtarmak için onun evine gider. Ancak Mehmet Emir, Behram’ı silahla vurur. Behram, kanlar içinde yere yığılır. Deniz, Behram’ın yanına koşar ve onu hastaneye götürür. Behram, hayati tehlike içindedir. Aldatmak Behram ölüyor mu? Sorusu ise henüz net bir cevap bulamadı. Dizinin yapımcıları, Behram’ın ölüp ölmediğini açıklamadı. Ancak dizinin fragmanında, Behram’ın hastanede yattığı görülüyor. Behram’ın hayatta kalıp kalmadığını ise önümüzdeki bölümlerde göreceğiz.

Aras Aydın Diziden Neden Ayrıldı?

Behram karakterini canlandıran Aras Aydın, dizinin en sevilen oyuncularından biriydi. Aras Aydın, Behram rolüyle büyük bir beğeni topladı. Ancak Aras Aydın’ın diziden ayrıldığı iddia edildi. Aras Aydın diziden neden ayrıldı? Sorusunun cevabı ise şöyle: Aras Aydın, Aldatmak dizisinden ayrılmadı. Ancak Aras Aydın, yurt dışında başka bir projede yer almak için izin aldı. Aras Aydın, yurt dışındaki projesini tamamladıktan sonra, Aldatmak dizisine geri dönecek. Bu nedenle, Behram karakterinin ölmediği, ancak bir süreliğine diziden uzaklaştığı düşünülüyor. Aras Aydın’ın hayranları, onu tekrar ekranda görmek için sabırsızlanıyor.

Aras Aydın Kimdir?

Aras Aydın, Türk bir oyuncudur. 4 Ocak 1989 tarihinde Eskişehir’de doğdu. Asıl adı Mehti Aras Aydın’dır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. İlk oyunculuk deneyimini 2010 yılında yönetmenliğini Hamdi Alkan’ın yaptığı ve Bülent Emin Yarar’ın başrolde olduğu “Öğretmen Kemal” adlı dizide yaşadı. Daha sonra Şefkat Tepe, Saklı Kalan, Kiraz Mevsimi, İnadına Aşk, N’olur Ayrılalım, Altınsoylar, Masum Değiliz, Canevim, Sefirin Kızı, Şeref Sözü, İkimizin Sırrı ve Aldatmak gibi dizilerde rol aldı. Ayrıca Oğlan Bizim Kız Bizim, İnsanlar İkiye Ayrılır ve Nine Perfect Strangers gibi sinema filmlerinde de oynadı. Aras Aydın, 2022 yılında oyuncu Melis Birkan ile evlendi. (Şerife Turhanlı)

Paylaş