Akpınar’dan kermes çağrısı

Türk Anneler Derneği Çanakkale Şubesi üyeleri, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmek amacıyla bir kermes düzenleyecek.

454
Konu ile ilgili açıklama yapan Türk Anneler Derneği Başkanı Belgin Akpınar, dernek olarak 18 Mart tarihinde Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenleyecekleri kermesten elde edecekleri gelirle hem öğrencilere burs vereceklerini hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım edeceklerini söyledi.
 
Çanakkalelileri kermese davet eden Akpınar; “Türk Anneler Derneği Çanakkale Şubesi olarak çalışmalarımızı üyelerimizle birlikte, bize katkıda bulunan dostlarımız, bizimle gönül ve güç birliği yapan kişi ve kuruluşlarla birlikte kaynak yaratıp bu kaynakları yine insanımız için hayır hizmetlerine dönüştürmekteyiz. Bu maksatla; Çanakkale  Türk Anneler Derneği tarafından  18 Mart 2012 günü saat 10.00 ile 18.00 saatleri arasında Belediye Türkan Saylan Tesislerinde  bir kermes düzenlenecektir.  Dernek üyelerimiz, iş adamlarımız ve esnafımızın özverili katkıları ile hazırlanan yiyecek, giyecek, hediyelik eşya vb. gibi malzemeleri yine yardımsever Çanakkale halkı ile beraber öğrencilerimize burs, ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardıma dönüştüreceğiz” dedi.
Paylaş