Çanakkale’de düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasında Vali Fahrettin Akkutlu İlkokulu’ndan öğrenciler büyük başarılar elde etti. Turnuva boyunca, 3/A sınıfından Zeynep Celali, Recep Eymen Aydın ve Kerem Güvenç okullarını gururla temsil ettiler. Özellikle Zeynep Celali, Equilibrio alanında merkez ilçe birincisi olarak dikkat çekti.
Vali Fahrettin Akkutlu İlkokulu yönetimi, öğrencilerinin başarılarından gurur duyduklarını belirterek şu açıklamayı yaptı: “Öğrencimizi ve ailesini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Öğrencimizin başarısında emeği büyük olan 3/A sınıf öğretmenimiz Sevim Başaran'a, turnuvaya hazırlık sürecinde büyük katkılar sağlayan İsmail Aydoğan öğretmenimize ve turnuva sırasında öğrencilerimize koçluk yapan Nazmi Doğan öğretmenimize teşekkür ederiz.”
Bu başarı, okulun akademik ve sportif alandaki güçlü vizyonunu bir kez daha gözler önüne serdi. Turnuvada emeği geçen tüm öğretmenlere ve öğrencilerin ailelerine teşekkür edildi.
(YUSUF SONKURT)İsmetpaşa Mah. 2.
Demircioğlu Cad. No:103 Çanakkale
0 286 212 91 92 - 0 533 022 68 98
En iyi site deneyimi sağlamak için 🍪 çerezlerden faydalanıyoruz. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.