Akademisyenlerden Özer’e vefa...

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğü görevini bıraktıktan sonra Gedik Üniversitesi’nde akademik kariyerini sürdüren Prof. Dr. Kamil Özer, okuldaki akademisyenler tarafından unutulmadı.

422
 
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Beden Eğitimi Ve Spor Yüksek Okulu Müdürlüğü görevini başarı ile yürütmekteyken ani bir karar ile çeşitli nedenlerden dolayı istifa ederek akademik kariyerini Gedik Üniversitesi’nde sürdürme kararı alan Prof. Dr. Kamil Özer’e, uzun süre beraber mesai yaptığı akademisyenler tarafından düzenlenen kahvaltılı buluşmada plaket verildi. Duygusal anların yaşandığı buluşmaya Prof. Dr. Kamil Özer, eşi Dilara Özer ile çok sayıda akademisyen katıldı.
 
Görevinden ayrılmak durumunda kaldığını ancak bunun Çanakkale’ye veda etmek anlamı taşımadığını belirten Prof. Dr. Kamil Özer, Çanakkale’yi çok sevdiğini ve birlikte önemli başarılara imza attığı mesai arkadaşlarının bu jesti karşısında mutluluk duyduğunu ifade etti. Özer’in görevinden ve Çanakkale’den ayrılmasının kendilerini çok üzdüğünü belirten akademisyenler, hocalarının çok önemli hizmetlerinin bulunduğunu belirterek onun çizgisinden yürümeye devam edeceklerini ifade ettiler. Kahvaltının sonunda Prof. Dr. Kamil Özer’e vefa duygularının ifadesi için bir şilt verilirken toplu bir fotoğraf çekilerek bu an ölümsüzleştirildi.
Paylaş