Aile faciası ölüm getirdi

Çanakkale iskelesinde yaşanan kabus gibi bir olay sonrasında eşini yaraladıktan sonra intihar eden vatandaş ve yaralanan eşi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti.

789
Edinilen bilgiye göre, Çanakkale İskelesi`nde, dün eşi ve bir yakınını silahla yaraladıktan sonra silahını şakağına dayayarak intihar girişiminde bulunan Ali Eski ile eşi Hediye Eski, tedavi gördükleri Çanakkale Devlet Hastanesi`ndeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çiftin cesetlerinin, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu`na gönderileceği bildirildi. Otopsi işleminin ardından cenazelerin, memleketleri Zonguldak`ta toprağa verileceği öğrenildi. Bu arada, olayda hafif yaralanan Gülşen Korkmaz ise hastaneden taburcu edildi.
 
Olay
Ali Eski (38), Karadeniz Ereğlisi`ndeki evinden ayrılarak bir yakınının yanında kalmaya başlayan eşi Hediye Eski (32) ile görüşmek için Çanakkale`ye gelmiş, iskelede görüştüğü eşi Hediye Eski (32) ile yakınları olduğu belirtilen Gülşen Korkmaz`ı silahla yaralamış, daha sonra da silahını şakağına dayayıp intihar girişiminde bulunmuştu. Olaya ilişkin verilen ilk bilgide, nabzının durduğu belirtilen Ali Eski ve eşi Hediye Eski, Çanakkale Devlet Hastanesi`nde ameliyata alınmış, hafif yaralı yakınları ise küçük sıyrıklarla kurtulmuştu.
Paylaş