havadurum

Ahşap ve İnşaat Malzemeleri ile Dekorasyonda Sınır Tanımayın!

728

Şu ahşap böyle olmasa, bu parke öyle görünmese feryatları size de tanıdık geliyor mu? Eğer cevabınız "evet" ise feryatlarınızın çözümünü ahşap ve inşaat malzemelerinde bulabilirsiniz. Dekorasyon trendlerini yakalayan, hayal gücünüze uygun tasarımları ahşap ve inşaat malzemeleri ile dizayn edebilirsiniz. İşe başlamak içinse hemen Koçtaş'tan ahşap ve inşaat malzemeleri siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Ahşap ve İnşaat Malzemeleri ile Evinizin Mimarı Olmaya Hazır Mısınız?

Evinizin mimarı olmaya hazırsanız dekorasyonunuzun tüm akışını değiştirecek bir detay ile işe başlayabilirsiniz. Ahşap ve inşaat malzemeleri ile değiştireceğiniz bu akış için cam tuğlaları tercih edebilirsiniz. Cam tuğlaları evinizin bir duvarında kullanabileceğiniz gibi tüm odanızda da tercih edebilirsiniz. Böylelikle dekorasyonunuza modern bir dokunuş katarak kendi imzanızı atabilirsiniz.

Daha minimal bir değişim hayaliniz var ise ahşap boyası ile ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Kullanılmayan bir sandalye ya da ahşap askıda kendi tarzınızı oluşturabilir, isterseniz şekiller ile cıvıl cıvıl bir etki bırakabilirsiniz. Boyama işlemi için tercih edeceğiniz tasarımları fırça ile uygulayabilirsiniz.

Aynı zamanda sprey forma sahip olan ve tadilat işleminin hızlanmasını sağlayan seçenekler de vardır. Ürünler yüksek örtücülüğe sahiptir. Böylelikle deforme olan mobilyalar için de rahatça kullanılabilir. Tasarımlardan bazıları suya karşı dayanıklıdır. Suya karşı dayanıklı olan ürünler ile balkon ya da bahçenizde ahşap ve inşaat işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

Dekorasyonun Özgün Yönü: Ahşap ve İnşaat Malzemeleri

Evinizde zarif bir dokunuş uyandırma fikri zihninizde canlanıyor ise ahşap raflara bir şans verebilirsiniz. Oldukça kaliteli bir yapıya sahip olan bu raflar ile dekorasyonunuzda zarif bir etki bırakabilirsiniz.

Kullanacağınız rafları duvara montajlayarak ister canlı bitki isterseniz kitaplar ile bir araya getirebilirsiniz. Böylelikle zihninizdeki zariflik, kitap ve bitkiler ile desteklenebilir. Ürünlerde tercih edilen raflar farklı sayıya sahiptir. Böylelikle ihtiyacınıza uygun olan ya da zihninizdeki dekorasyona uyum sağlayan tasarımı tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda duvara montajlanan ya da yere konumlandırılan modeller de bulunur.

Minimal bir dokunuş ile etki uyandırmak için ise ahşap masa tasarımlara ihtiyacınız olabilir. Farklı boy ve özelliğe sahip olan bu modelleri ister çalışma odanızda isterseniz de balkonunuzda kullanabilirsiniz.

Balkon için üretilen tasarımlar katlanan bir yapıya sahiptir. Böylelikle ihtiyaç anında kolayca kullanılabilir. Bu tasarımlar ile yakalanan görüntünün tamamlanmasını sağlayan ahşap sandalye modelleri de vardır. Bu modeller de katlanabilir yapıları sayesinde yer tasarrufu sağlar.

Bazı tasarımlar, güneşlenmek ya da gölgede dinlenmek için yüksek konfor ile üretilir. Bu modelleri balkonunuz ya da bahçenizde kullanabilir, sağladığı konfor ile güneşin keyfini çıkarırken gölgenin esintisinden yararlanabilirsiniz.

Ahşap ve İnşaat Malzemeleri ile Tadilatlarınızda Hayal Gücünüzü Kullanın!

Hayal gücünüz eviniz ya da iş yerinize daha nostaljik bir esinti istiyorsa ahşap avize modellerine ne dersiniz? Klasik bir tarza sahip olan bu modeller ile geçmişin samimiyetini evinize taşıyabilirsiniz. Tek ampul ile aydınlatan tasarımlar samimi ve loş ortamlara kolayca ulaşmanızı sağlar. Bu modeller ile samimi sohbetlerin yapılacağı bir ortam hazırlayabilirsiniz.

LED ışık kullanılan tasarımlar ise aydınlatmanın avantajlarını size getirir. Böylelikle istediğiniz her yerde aydınlık ortamın enerjisini yakalayabilirsiniz. Tadilat işlemini bizzat kendiniz yapmak istiyorsanız ise boya ve inşaat eldiveni tasarımlarını inceleyebilirsiniz. Bu tasarımlar, cildinize boya ve inşaat atıklarının bulaşmasını engeller. Böylelikle cildinizde çeşitli yaralanmaların oluşmasının da önüne geçebilir.

Evinizde yenilikçi ve kendi imzanızı taşıyan tasarımlar için ahşap ve inşaat malzemelerini tercih edebilirsiniz. Bu sayede ezberlerin dışına çıkan bir dekorasyon oluşturarak tarzınız ile öne çıkabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza uygun, trendleri yakalayan ahşap ve inşaat malzemeleri için ise Koçtaş'ı tercih edebilirsiniz.

(BÜLTEN)
Paylaş