Adaylar, hız kesmeden çalışmalarına başladılar

935

 2019 Mart ayında yapılacak olan Yerel Seçim süreci kapsamında Çanakkale Merkez Belediye Başkanlığına aday adaylık başvurularını yapan Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan ve CHP Belediye Meclis Üyesi Dr. Celal Karakaş, seçim çalışmalarını başlattılar. Adaylar, STK, kurum ve kuruluşları ziyaret ederek Çanakkale hakkında görüş alışverişinde bulundular. İlkeli, adil bir seçim süreci olmasını dileyen adaylar, kazananın Çanakkale olacağını söylediler. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulunan adaylar, düzenledikleri ziyaretlerde sorunları tespit edip, çözüm önerilerinde bulundular. 

 
Mutan, seçim çalışmalarını başlattı
Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, Çanakkale Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Türker Savaş ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti. Sorun ve sıkıntıların masaya yatırıldığı toplantıda, Çanakkale hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. ZMO Yönetimi, Başkan Mutan’a, seçimde başarılar diledi. Mutan, daha sonra Çanakkale Müteahhitler Birliği Başkanı Hakan Vural ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette, inşaat sektörü hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ardından, Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Kadir Elibol ve yönetimini ziyaret eden Mutan, gündemdeki konular hakkında görüş alışverişinde bulundu. Mutan, daha sonra Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar`ı makamında ziyaret etti. 
 
Karakaş, seçim çalışmalarına Özel Halk Otobüsleri Kooperatifinde başladı
Önceki dönem, CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı yapan ve şuanda CHP Belediye Meclis Üyeliği yapan Dr. Celal Karakaş, 18 Ekim günü Çanakkale Belediye Başkanlığına talip olduğunu açıkladı. Aday adaylığı sürecinde yanında olan herkese teşekkürlerini ileten Karakaş, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine başladı. Karakaşi ilk olarak Çanakkale Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkan ve yönetim kurulunu ziyaret etti.
(Haber Merkezi)
Paylaş