Adaspor’da imzalar atılıyor...

Yeni sezonda şampiyonluğu amaçlayan Biga Adaspor kendi tesislerinde düzenlediği oturumda anlaştığı futbolcularla sözleşme imzaladı

581
Adaspor Kulübü Başkanı Nizamettin Tamer gerçekleştirilen toplantıda “Yeni sezonda iddialı bir takım kurarak şampiyon olmak istiyoruz. Hedefimiz BAL Ligi. Bilindiği üzere önceki yıllarda Adaspor 4. Ligde oynadı. İç transferde bir sorunumuz yok. Futbolcularımızın hepsi bizimle çalışmak istiyor. Dış transferde Bandırma Tuzakçaspor’dan Vural Yıldız, Bigaspor’dan İsmail Karabıyık, Y. Çanspor’dan Hüseyin Aydoğdu ve Deniz Öztürk, Kocaeli’den Kader Altıntepe ve askerden gelen Semih Genç, Avşaspor’dan İsmail Evgin ile anlaştık. Bir, iki transfer daha yapacağız. Hasan hoca ve sporcularımıza güveniyoruz” dedi.
Adaspor Genel Kaptanı Taner Can’da ‘’Bu yıl Lige çok iddialı hazırlanıyoruz. Yeni sezonu 15 Ağustos’ta açacağız ve çalışmalara başlayacağız. Kulüp Başkanımız ve Yönetim Kurulumuza güzel bir takım kurmamızdaki desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımıza da destekleri ve antrenman sahası için teşekkür ederiz. Hocamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Hedefimiz BAL“ dedi. Adaspor anlaştığı futbolculara topluca imza attırırken, Antrenör olarak da A takımda Hasan Özdemir, Alt yapıda da Özden Akman ve Alper Öztürk görev yapacağı açıklandı.
Paylaş