97. Yıldönümü onuruna

Çanakkale 18 Mart Deniz Zaferi Marmara Kupası Taekwondo Şampiyonası gerçekleştirildi...

448
18 Mart Deniz Zaferi Marmara Kupası Taekwondo Şampiyonası 6 İl’den 11 kulübün katılımı ile Çanakkale 18 Mart Spor Salonu’nda yapıldı.
 
Çekişmeli geçen organizasyonla ilgili  olarak, Taekwondo Federasyonu Milli Takım Antrenörü ve Çanakkale Taekwondo İl Temsilcisi Hasan Altunışık şu bilgileri verdi: “18 Mart Deniz Zaferi Marmara Kupası Taekwondo Şampiyonası Çanakkale’nin yanı sıra Tekirdağ, Balıkesir, İstanbul, Edirne ve Kırklareli illerinden 148  sporcunun katılımıyla yapıldı. Şampiyonanın galibi 46  puanla Çanakkale Anafartalar  Spor Kulübü olurken, ikinciliği 28 puanla İstanbul Kahraman Spor Kulübü, üçüncülüğü ise 27 puanla Kırklareli Spor Kulübü elde etti.
 
Bu tür şampiyonalar sporcularımızın teknik, taktik ve tecrübelerinin  gelişme kaydetmesi açısından hem bu spor alanı için hem de sporcularımız için önemli bir fırsat olmaktadır. Performansları gelişmekte, bilgi ve görgüleri artmaktadır. Aslında bu tür şampiyonaları daha sık gerçekleştirmemiz doğru bir yaklaşım olacaktır.  Bu tür  şampiyonalar 2012 yılı Ümitler, Yıldızlar ve Minikler Türkiye Şampiyonası öncesi bu faaliyeti gerçekleştirmemiz, bu şampiyonaya katılacak sporcularımız açısından çok daha önemlidir. Onlar için bilgi, beceri ve tecrübelerini arttırmak, heyecanlarını yenme konusunda bir aşama olacaktır.
 
Şampiyonada gözlerden kaçmayan ve bizleri mutlu eden Belediyelerimizin kulüplerimize araç tahsis edip, onlara destek vermeler mükemmel bir olaydır. Taekwondo İl Temsilciliği olarak Çan, Gökçeada, Bayramiç Belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz”
Paylaş