“Kazanmak onur verir”

Çanakkalespor maçı öncesi Arslancaspor Antrenörü Ali Rıza Gürbüz çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Her maça olduğu gibi Çanakkalespor karşısına da galibiyet hedefiyle çıkacaklarını söyleyen Gürbüz “Kısıtlı imkan ve bütçemiz ile zirve mücadelesi veriyoruz. Galip gelirsek, zoru başarmış olacağız” dedi.
Üst düzeyde bir takım yarattıkları için Başkan Turgay Kılıç`ı kutlayan Gürbüz “Böyle bir yönetim ve ekip oluşturmak BAL`a yükselmekten çok daha önemli. Onları tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

1025
3 Aralık 2014 çarşamba günü 18 Mart Stadı Sentetik sahasında oynanacak Çanakkalespor - Arslancaspor maçının yankıları sürüyor. 12 takımlı Çanakkale Süper Amatör Ligde zirve yarışını doğrudan etkileyecek karşılaşma ile ilgili görüşlerini açıklayan Arslancaspor Kulübü Menajer - Antrenörü Ali Rıza Gürbüz müsabakanın dostluk ve kardeşlik çerçevesi içinde geçmesini temenni ederek şöyle konuştu. "Çanakkalespor ve Arslancaspor şampiyonluk mücadelesi veriyor. Rakibimizin hedefi ilk aşamada Bölgesel Amatör Lig, ama onlar BAL`a yükselmekten çok daha büyük işlere imza atıp, gıpta edilecek üst düzey bir yönetim ve kadro oluşturdular. Başkan Kılıç ve yönetimini tebrik ediyorum. Biz, Arslancaspor olarak sezona 40 milyarlık bir yatırımla girdik. Yıllık bütçesi 1,5 trilyonu bulan bir rakibe karşı mücadele veriyoruz. Bu yerel derbi öncesi Üniversiteli 9 oyuncumuz İzmir`de yapılmakta olan Üniversiteler arası turnuva için Çanakkale`den ayrıldı. Karşılaşmaya tam kadro hazırlanamıyoruz. Oyuncularımızdan Furkan ve Bilal Kurt kart cezalısı. Ahmet Aydemir ise sakat. Şampiyonluk yarışını etkileyecek bu müsabaka için tüm imkanlarımızı seferber ederek, derbiye kanalize olacağız. Önceki maçlarda olduğu gibi, rakibimize bu karşılaşmada saygı duyarak mücadele vereceğiz. Hak eden galip gelsin. Sonuçta, Çanakkale futbolu kazansın. Bu sezon Çanakkale Süper Amatör Ligde müthiş bir rekabet ortamı yaşanıyor. Yarışmacı kimliğin öne çıkması seyirci patlamasını da beraberinde getirdi."
Paylaş