havadurum

“Kağıt’ı yenersek Play-Off tamam”

Ç.Belediyespor Bayanlar Voleybol takımının Baş Antrenörü Vedat Mekik tedbiri elden bırakmıyor...

372
Arkas maçını değerlendirip, sporcularını özverisi için kutlayan başarılı hoca “Bu sezon çok farklı olacak. Buna inanıyorum” dedi...
 
Vedat Mekik şöyle konuştu; “Arkas maçı ile ligin yirminci haftasını geride bıraktık. Zorlu bir maratonun son müsabakalarına gelindiğinde şekillenmeye başlayan Play-off ve düşme hattındaki takımların durumları netlik kazanmaya başladı. Hedefini Play-off olarak belirleyen Çanakkale Belediyespor, bitime üç hafta kala kendi salon ve seyircimiz önünde, ligin birinci yarısında İzmir` de zorlandığımız ( 2-3 ) Arkas takımı karşısında stresi yüksek bir karşılaşma oynadık. İki tarafında bol hata yaptığı maçta, ayakta kalan takımımız sonuca 3 - 1 lik galibiyetle gitmesini bildi. Rakiplerimizin (Çerkezköy ve Salihli Belediye) haftayı kayıpla kapatması bizim maçın stresi bir kat daha arttırdı. Arkassporu üç puan ile geçmemiz halinde en yakın rakibimize dört, sonraki rakibe beş puan fark yapmış olacaktık. Öyle de oldu. Emeği geçen sporcularımı ve bize destek olan tüm spor severleri kutluyorum.. Yirmibirinci haftada küme düşmesi kesinleşen Kocaeli Büyükşehir Belediye  Kağıt spor ile 10 Mart 2012 cumartesi günü saat 14.00’ de Hasan Gemici Spor Salonu’nda  oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyoruz.  Hedefimiz üç puan alarak kente, bitime bir hafta kala play-off gruplarını garantilemiş olarak dönmek”
 
 
Kocaeli Kağıt küme düştü
Çanakkale Belediyespor Bayanlar Voleybol Takımının zirve mücadelesi verdiği Aroma Bayanlar 2. Lig A Grubunda yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor deplasmanda Balıkesir temsilcisi Altınoluk Belediyespor’a 3-1 yenilerek ligin bitmesine 2 hafta kala İstanbul Esspor’dan sonra lige veda eden ikinci ekip oldu. Altınoluk’ta oynanan ve  çekişmeli geçen müsabakanın setleri 25-18, 27-25,22-25 ve 25-23 tamamlandı.
Paylaş