“İnandık ve başardık”

Çanakkale Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan kent spor severlerine verdikleri “Ligde kalacağız” sözünü tuttukları için mutlu olduklarını söyledi...

818
 
 
Acıbadem Bayanlar Voleybol Liginde zorlu geçen bir yılı geride bıraktıklarını söyleyen Güneşhan “Yeni dönem hazırlıklarına hemen başlıyoruz. Hafta sonu hocamız Dragan Nesiç Çanakkale`ye gelecek. Yeni sezon için bütçe çalışmalarımızı, programımızı ve yol haritamızı belirleyeceğiz” dedi.
 
Başkan İsmet Güneşhan sporcuların primlerinin kısa sürede ödeneceğini ifade ederek “Yeni sezona büyük önem veriyoruz. Gelecek yıl Çanakkale Deniz Zaferi`nin 100. yıl etkinlik ve kutlamaları yapılacak. Böyle bir yılda mücadele vereceğimiz Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligini şanımıza yakışan bir derece ile bitirmek istiyoruz” diye konuştu. Sona eren sezonda Çanakkale Belediyespor`a sponsorluk görevi yapan kurum ve kuruluşlara gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür eden İsmet Güneşhan “Yeni sezonda da Çanakkale`nin önde gelen Sanayi Kuruluşları`nın yapacakları spon-sorluklara ihtiyacımız olacak. Başarı ekip anlayışı ile geliyor” dedi.
Paylaş