havadurum

“Hukuk devletiyiz. Gereken yapılır”

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Türk sporunun aksayan yönlerini büyüteç altına aldı...

324
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ``Türk Milli Futbol takımı, son yıllarda milletimizin yüzünü güldürecek başarıları çok fazla alamadı maalesef. Kimseye haksızlık etmek istemeyiz ama milletimizin de yüzünün gülmesi gibi bir hakkı ve talebi var. O talebin de ivedilikle yerine getirilmesi lazım. Kime ne adım atmak düşüyorsa, herkes görevini hakkıyla layıkıyla ve hızlıca yerine getirmelidir`` dedi.
 
Bakan Kılıç, Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna`yı ziyaretinde, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir basın mensubunun, ``Milli takımın son durumunu değerlendirir misiniz-Ayrıca milli takım teknik direktörü Abdullah Avcı`ya yoğun tepki var`` sorusunu şöyle cevaplandırdı:
 
``Futbolda bir, skor tahmini yapmadım, iki pozisyon yorumlamadım, üç penaltı kararları üzerinde konuşmadım, dördüncüsü de hocalar `gitmelidir kalmalıdır` şeklinde bir yorumda bulunmadım. Milli takımda bir sorun var bu apaçık ortada. Dolayısıyla gelinen noktada matematiksel olarak şansımızın da artık çok çok zayıfladığını gördüğümüze göre, sonuç üzerinde değil sorun üzerinde yoğunlaşmak lazım. Eğer hala sonuç konuşulacak olursa, sorunlara parmak basabilmek mümkün olamayabilir. Bugünden sonra sonuç yerine sorunu konuşmak lazım.
 
Türk milli futbol takımı, son yıllarda milletimizin yüzünü güldürecek başarıları çok fazla alamadı maalesef. Kimseye haksızlık etmek istemeyiz ama milletimizin de yüzünün gülmesi gibi bir hakkı var, talebi var. O talebin de ivedilikle yerine getirilmesi lazım. Kime ne adım atmak düşüyorsa, herkes görevini hakkıyla layıkıyla ve hızlıca yerine getirmelidir.``
Paylaş