“Helal olsun size”

Ayvacık Ümmühan Hatun İ.Ö.O.S.K. Basketbol Yıldız Kızlar`da Marmara Grup Birincisi oldu. Anafartalar Spor Salonu’nda tüm rakiplerini birer birer yenip, Şampiyon ünvanı ile taçlandılar

361
 
 
Ayvacık; Çanakkale ve Marmara grubuna damgasını vurmaya devam ediyor.
2014-2015 Basketbol Federasyonu`nun Yurt içi faaliyetlerinde bulunan Yıldız Kızlar Marmara Grup Birinciliği Şampiyonu Ayvacık Ümmühan Hatun İ.Ö.O.S.K. oldu.
Anafartalar Spor Salonu`nda oynadığı karşılaşmalarda tüm rakiplerini mağlup etme başarısı gösterdi. Bursa, Sakarya, Tekirdağ ve Balıkesir birincilerini tek tek dize getirerek, hak ettiği Marmara Grup Şampiyonluğu kazandı. Final maçında Kocaeli ve Kırklareli temsilcilerini yenen Balıkesir Burhaniye Belediyespor`u 88-44 gibi skorla mağlup etme başarısı gösterdi.
İzleyicilerin de takdirini kazanan Ayvacık Ümmühan Hatun İ.Ö.O.S.K.`ne Ayvacık tan gelen seyirciler tam destek verdi. Belediye Başkan Yrd., İlçe Milli Eğitim Müdürü, veliler, sporcuların hep yanındaydı. Alkışların hepsi sporculara ve Tezcan hocaya yapıldı. Statü gereği takımına Çanakkale İÇDAŞ S.K. den takviye de alan Ayvacık ekibi Çanakkale Marmara grubunda tarihe geçecek bir büyük başarıyı gerçekleştirdi.
Şampiyon Okula plaketini İl Temsilcisi Murat Firidinoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çakır verdi.
Şimdi sırada 7-11 Nisan 2015 tarihleri arasında yapılacak Anadolu Şampiyonası var. Olay Spor
 
Paylaş