havadurum

“Hedefimiz Play-Off”

Çanakkale Belediyespor Bayanlar Voleybol Takımının Baş Antrenörü Vedat Mekik Play-Off’a yükselmek için 3 kritik müsabaka kaldığını belirtti. Spor severleri pazar günü oynayacakları Arkas maçına davet etti...

480
 
Başarılı hoca Vedat Mekik’in takımıyla ilgili yayınladığı mesaj şöyle;
“Yirmi iki haftalık maratonunun son üç maçına girdik. Geldiğimiz nokta mutluluk verici. Geçen hafta sonu oynadığımız FMV Işıkspor maçı kazanmamız gereken bir müsabakaydı. 3-0 lık skorla net bir galibiyet elde ettik. Bir kaç hafta önce bizim için her maçın final olduğunu ve her karşılaşmaya özenle hazırlanmamız gerektiğini ifade etmiştim. Nitekim, tüm müsabakalarımıza aynı özenle çıkıyoruz. Sonucunu da alıyoruz. Sezon başında koyduğumuz hedefe emin adımlarla yaklaşıyoruz.
 
Oynayacağımız son üç, özellikle son iki maç düşmeme mücadelesi veren iki takım ile olan karşılaşmalar büyük önem taşıyor. Ancak, bizim bir hedefimiz var.  Bu amaca ulaşmak için tüm takımları yenmemiz gerekiyor. Mutlu son için kalan  3 maçı kazanıp, finallere adımızı yazdırmak istiyoruz. Çanakkaleli spor severleri pazar günü saat 16.00’da 18 Mart Spor Salonu’nda oynayacağımız Arkas maçını izlemeye ve takımımıza destek olmaya çağırıyoruz”
Paylaş