havadurum

“Böyle yönetici dostlar başına”

Başkan Özkan Vural’ın yetkili kıldığı futbol adamı Ali Rıza Gürbüz Arslancaspor’u şaha kaldırdı...

1632
İş adamlığının yanı sıra bilinçli bir futbol tutkunu olan başarılı yönetici Gürbüz; Süper Amatör Lig Kulübü Arslancaspor`u hedefe kanalize ederken, meşin yuvarlağa olan aşkını “Anam - Babam bir tarafa, yeter ki benim topum patlamasın” yaklaşımı ile ifade ediyor.
 
Kulüp Başkanı Özkan Vural`a kendisine verdiği yetkiler nedeniyle teşekkür eden Ali Rıza Gürbüz “Takımımız maratonun ikinci yarısına şampiyonluk hedefiyle başlayacak. Hocamız Mustafa Kındam`la birlikte sağladığımız ekip bütünlüğü içinde, inandığımız futbolcu kadrosuyla başarılı olacağız” dedi.
 
Hazırlayan: Cahit GÖVEREN
 
 
Çanakkale Süper Amatör Ligin köklü takımlarından Arslancaspor`u Başkan Özkan Vural ve yönetiminden aldığı yetki ile sezon başından buyana yöneten eski başarılı oyuncu, bugünün Menajer-Futbolcusu Ali Rıza Gürbüz Olay Spor`a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arslancaspor`u yeniden Çanakkale spor vitrinine çıkaran ve maddi - manevi desteğini esirgemeyerek, bu takımı en başarılı merkez ekibi konumuna getiren Ali Rıza Gürbüz`ün spor kamu oyuna verdiği mesajlar şöyle;
 
"Öncelikle belirtmeliyim ki; ben aslen Rizeliyim. Ancak, Çanakkale`yi ve Arslancaspor`u çok seviyorum. Takımımızda bir önceki sezondan başta Kerim ve Ilgın olmak üzere sadece 5 futbolcu kalmıştı. İyi bir kadro oluşturmak üzere yola çıkarken, Başkan Vural tarafından yetkili kılındım. Portföyümüze almak istediğimiz oyunculara şahsi teminat verdim. Kadromuzu 13 futbolcuya çıkarmamıza karşın, zaman yetmezliği nedeniyle sezona gerekli çalışma imkanı bulamadan başladık. Takımımızın oluşmasında maddi ve manevi desteğini esirgemeyen iş adamı SRC İnşaat sahibi Sercan Ercan`ın çok büyük ölçüde yardımlarını gördük. Bizim yeterli düzeyde tecrübemiz vardı. Zaten ben 7 yıl Arslancaspor forması giydim. Türkiye Şampiyonası`nda 3 kez gruplara gittim. Tüm bunları yaparken kimseden 5 kuruş almadım. İşte bu deneyimlerimizi kullanarak kadromuza dahil ettiğimiz oyuncularla oluşturduğumuz takımda bütünlük sağladık ve "maya" tuttu. Sezonun ilk haftalarında cezam nedeniyle kulübede yer alamadım. Bunun sıkıntısını takım olarak çektik. Ancak, ilerleyen maçlarda sahada bulunarak, oyun alanında ter döken futbolcularımıza teknik anlamda katkı sağladım." dedi.
 
Başarılı futbol adamı Ali Rıza Gürbüz, oyuncu olarak yıllarca profesyonel ve amatör bazda meşin yuvarlağın peşinden koştuğunu ifade ederek “Futbol yaşamımda hiç kırmızı kart görmedim. Ancak, yönetici olunca haksız yere inanılmayacak cezalar aldım. Son oynadığımız ve 2-1 kazandığımız Mahmudiye Belediyespor maçında olduğu gibi. Şimdi 5 maç cezalıyım. İkinci yarının başlamasıyla takımımı mecburen tel örgülerin dışından yöneteceğim. Bu cezanın oldukça rahatsızlık verici ve düşündürücü olduğunu söylemeliyim. Şimdi sadede gelelim.... Arslancaspor 9 maçtan oluşan ligin ilk yarısını, 21 puanlı Geliboluspor`un ardından Yeni Çanspor ile birlikte 20 puanla ikinci sırada tamamladı. Gerçeği ifade etmeliyim ki; kent potansiyelli ve güçlü kadrolara sahip Geliboluspor ile Yeni Çanspor şampiyonluk yolunda oldukça avantajlı. BAL`ı kaldıracak kapasiteleri de var. Bunu da çok istiyorlar. Ancak, bizim Arslancaspor olarak bu yarışı bırakmaya hiç niyetimiz yok. Gerekiyorsa transfer de yapacağız. Çalışmalarımız sürüyor. Şampiyonluk yolunda sonuna kadar var olacağız. Geliboluspor Kulübü Başkanı ile Antrenör Deniz Ünver`i, Yeni Çanspor Başkanı ve hocası İbrahim Küçük`ü onurlu mücadeleleri için tebrik ediyorum.” diye konuştu.
 
 
Takımından övgü ile söz eden Ali Rıza Gürbüz konuşmasına şöyle devam etti “Şahsıma verdiği sportif yetki ve destek nedeniyle Başkan Özkan Vural ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Takımımızın antrenörü sevdiğim insan Mustafa Kındam ego ve komplekslerinden arınmış bir kişilikte. Keza yöneticimiz Ali Kahraman bizlere son derece yardımcı. Kadromuzda yer alan futbolcuların onurlu ve karekterli mücadeleleri nedeniyle hepsini kutluyorum. Özellikle Ergün, Ilgın, Furkan, Kerim, İbrahim, Serkan, Ahmet, Yunus, Ruhi, Recai, İlkay ve Özgür adeta takımımızın lokomotifi oldular. Bu arada, aynı kategoride rakibimiz konumunda bulunan Karabiga Belediye Gençlikspor`un hocası Serdar Duman, Kepezspor`un başarılı yönetici-futbolcusu Murat Arslan, Mahmudiye Belediyespor`un özverili çalıştırıcısı Hasan Üçüncü, Hastanebayırıspor`un Başkanı Nurettin Bakır, Yönetici Nevzat Altunışık ve Antrenör Ahmet Üçüncü`nün şahsıma ve Arslancaspor`a gösterdikleri yakınlık ve misafirperverlik her türlü takdirin üstündedir. Kendilerine ve diğer takımlarımıza sezonun ikinci yarısında başarılar diliyorum."
 
 
 
 
Paylaş