“Biz, Şampiyonluğa inandık”

Dış salonda lider Salihli Belediyespor`u 3-1 mağlup ederek, Play-Off`a bir adım daha yaklaşan filenin Mavi-Beyazlı sultanlarının başarısını değerlendiren Güneşhan “Önümüzdeki sezon 1.ligde oynamak istiyoruz.” dedi.

641
 
Türkiye Bayanlar Voleybol 2.liginde zirve mücadelesi veren başarılı Antrenör Vedat Mekik yönetimindeki Çanakkale Belediyespor mevcut kulüp kültürü, tecrübesi ve potansiyeli ile bu sezon 1.lige yükselmek için büyük çaba harcıyor. Takımıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, şampiyonluğa inandıklarını, ancak bunun yeterli olmadığını, Çanakkaleliler`in de şampiyonluğa inanmaları gerektiğini söyledi.
 
9 yıldan buyana Bayanlar Voleybol Takımına yatırım yaptıklarını ifade eden Başkan Güneşhan, “Artık özverimizin karşılığını alma zamanı geldi. Mücadele verdiğimiz 2.Lig A grubunda normal sezonun bitimine 4 maç kala Play-Off`a yükselmeyi garantiledik. Şimdi tüm gücümüzle 1.lige yükselme maçlarına kanalize olacağız. Bizler kulüp yönetimi olarak Şampiyonluğa inandık. Buna Çanakkale`de yaşayan herkesin de inanmasını istiyoruz. 3 Mart 2013 pazar günü saat 16.00`da Esenler Anafartalar Spor Salonu`nda oynayacağımız Balıkesir Belediyespor maçına tüm Çanakkaleli spor severleri davet ediyoruz. Gelsinler galibiyet sevincimize ortak olsunlar” dedi.
 
Olay Spor
Paylaş