“Biz iyi niyetliyiz”

“Saygı Duruşu” krizinin muhatabı, U-18’lerin Antrenörü Resul Kuzu Olay Spor’a açıklamalarda bulundu...

488
İl Futbol Temsilcisi Hayrettin Acar’ın konu ile ilgili görüşü üzerine Resul Kuzu “Hepimiz Türk futboluna hizmet veriyoruz. Art düşüncemiz yok” dedi...
 
Önceki hafta sonu 18 Mart Stadı Sentetik sahasında oynanan Çanakkale Dardanelspor – Bursaspor U-18 Akademi Ligi maçı öncesi baş gösteren Saygı Duruşu problemi için Olay Spor’a  görüşlerini açıklayan Antrenör Resul Kuzu şöyle konuştu:
 
“İl Futbol Temsilcisi Hayrettin Acar’ın basında yer alan beyanlarını  okudum. Saygı duruşunun yapılma şekliyle ilgili eksiklik ve yanlışlıkların olduğunu gözlemledim.  Çünkü, saygı duruşunun yapılması için maçtan bir gün önce (cumartesi) bu isteğimizi, bizzat İl Futbol Temsilcisi Hayrettin Acar ve İl Futbol Hakem Kurulu üyesi Cumhur Söylemez’e ilettim. Yani kendilerini bilgilendirdim. Onlar da ‘Saygı duruşu hakemin inisiyatifinde’  dediler. Bu girişim asla art niyetli değildir. Hiçbir kurum ve kuruluşu zor durumda bırakmak gibi bir icraat içinde değiliz. Futbolcularımız trafik kazasında arkadaşlarını kaybettiği için saygı duruşunu ısrarla yapmak istediler. Biz de bunu gerçekleştirmek istedik. Durum bundan ibarettir. Nitekim, Güner Yıldız’ın Babaeski’de toprağa verilmesindeki cenaze töreninde Ç.Dardanelspor olarak hazır bulunduk”
Paylaş