“Baraja kalmak istemiyoruz”

Bozcaadaspor Antrenörü Fadıl Kurt takımıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hedefini anlattı...

1208
Bigaspor deplasmanına giderken, asgariden 4 puan farkı korumak istediklerini ifade eden Kurt “Bizim ikili averajda Bigaspor`u geçmemiz söz konusu değil. Takımlar ara transferde kadrolarını tecrübeli futbolcularla takviye etti. Nerede olursa olsun maçlar çok zorlu geçiyor” dedi...
 
 
Bölgesel Amatör Ligin 9. grubunda mücadele veren Bozcaadaspor`da 5 hafta önce sorumluluk üstlenen Antrenör Fadıl Kurt, lig ve takımıyla ilgili yaptığı değerlendirmelerde açık konuştu. Kurt “Bozcaadaspor`da göreve başladığımdan bugüne dek oynadığımız 5 maçta 3 beraberlik (2`si dış, 1`i iç saha) ve 2 galibiyet (1 dış, 1 iç saha) aldık. Çok zorlu geçen ligde bu küçümsenecek bir tablo değil. Ancak, maraton oldukça uzun. Daha oynayacağımız pek çok müsabaka var. Bizim asıl hedefimiz 9.grupta baraja oynamadan ligde kalışımızı ilan etmek. O nedenle Bigaspor deplasmanına giderken, Lacivert-Beyazlı takımla olan 4 puan farkı korumak istiyoruz. Çünkü, puan eşitliği halinde bizim ikili averajda Bigaspor`u geçmemize imkan yok. Bigaspor bizim kardeş takımımız ama, önce can geliyor.” dedi.
 
Ligin ikinci yarısına takımların yenilenen kadrolarla başladığına dikkat çeken Antrenör Fadıl Kurt ve Asbaşkan - Sportif Direktör Orhan Acar ortak yaptıkları açıklamalarda şöyle konuştular “Rakiplerimizin tümü tecrübeli futbolcularla anlaştı. Geçen hafta evimizde konuk ettiğimiz ve 0-0 berabere kaldığımız Mudanyaspor`da Mustafa Kocabey (Papen Mustafa) santrafor oynuyor. Önümüzdeki pazar günü İstanbul`da karşılaşacağımız Büyükçekmecespor fortföyüne 12 yeni oyuncu dahil etti. Buna karşın, Bozcaadaspor yoluna genç bir kadro ile devam ediyor. En büyük avantajımız ise takımımızda forma giyen futbolcuların Bozcaadaspor ve Çanakkale Dardanelspor alt yapılarından gelmeleri ve futbol kültürlü olmaları. Kulüp yönetimimiz iç saha maçlarında galibiyete 400`er, deplasman galibiyetlerine de 800`er bin lira prim veriyor. Takımımızın moral motivasyonu, inanç ve hırsı arzu edilen düzeyde. Bozcaadaspor`un Bölgesel Amatör Ligde devamlılığını sağlayacağımıza inanıyorum” dedi.
 
Olay Spor
Paylaş