6 puanlık maç

Aydınspor 1923 ile Çanakkale Dardanelspor erken lig finalinde karşı karşıya gelecek. 3.Lig, 2. grupta zirveyi doğrudan etkileyecek kritik müsabaka pazar günü Aydın Adnan Menderes Stadı`nda oynanacak...

668
Ligin 19. haftası sonunda topladıkları 40`ar puanla zirveyi paylaşan Aydınspor 1923 ile Çanakkale Dardanelspor pazar günü Adnan Menderes Stadı`ndaki zorlu randevuda kozlarını paylaşacaklar. Rövanş niteliği de taşıyan bu müsabaka bir derbi değil, ancak; 3.lig,2.grupta şampiyonluğa direkt etki yapabilecek maç, takımların sezon hedefleri adına son derece önemli. Bir tarafta haftalardan buyana liderliğini sürdüren Aydınspor 1923, diğer yanda müthiş performansı ile engelleri birer birer aşan takipçisi Çanakkale Dardanelspor. Neresinden bakılırsa bakılsın, bu karşılaşma 6 puan değer taşıyor. Kazanan koltuğa oturacak, kaybeden ise umutlarını ilerleyen haftalara bırakmak zorunda kalacak.
 
Bu kritik puan mücadelesinde, ligin en çok gol atan takımı Çanakkale Dardanelspor (38 gol) ile kalesinde en az gol gören ekibi Aydınspor 1923 (10 gol) nefesleri kesecek maçı lehlerine çevirebilmek için büyük efor harcayacak. Ev sahibi Siyah-Beyazlı takımın çalıştırıcılığında Selahattin Dinçel, konuk Kırmızı-Beyazlı ekibin başında Antrenör Tamer Tuna bulunuyor. Adnan Menderes Stadı`nda seyirci faktörü doğal olarak Aydınspor 1923`ün lehine gözükse de, Çanakkale Dardanelspor`u 17 Gençlik Taraftarlar Derneği de her dış saha maçında olduğu gibi, bu deplasmanda da takımlarını yalnız bırakmayacak. Bu sezon dış sahalardan 8 galibiyet çıkaran ve bu nedenle de "Deplasman Takımı" ünvanını alan Boğaz ekibi oyun alanına yine galibiyet parolası ile çıkacak.
 
OLAY SPOR
Paylaş