4 bilinmeyenli denklem

Son 4 haftada Gaziosmanpaşa, Tarsus İdman Yurdu, Dardanel ve Çankırı`nın
oynayacağı müsabakaların sonuçları takımların sezon kaderlerinde belirleyici olacak

539
 
2.Lig Beyaz grupta tutunma mücadelesi veren 4 ekip de diken üstünde. Hepsinin fikstür avantajları olduğu gibi dezavan-tajları da var. Bu takımlar, son 360 daki-kada oynayacağı maçlarda gözleri rakipte olurken, kulakları diğer sahalardan gelecek sonuçlara odaklanacak.
 
30. hafta itibariyle ligin son 4 sırasında yer alan takımlardan Tarsus İdmanyurdu 1 deplasmana çıkarken, Gaziosmanpaşa, Dardanel ve Çankırı 2`şer kez dış saha-larda puan arayacak. Buna rağmen, Tarsus İdmanyurdu ile Çankırı`nın son 4 maçı daha sıkıntılı gözüküyor.
 
Nefes nefese geçecek 2.ligde kalma yarışın-da bu 4 takımdan 3`ü acı sonla karşılaşıp, 3.lige düşerken, sadece 1`i yeni sezonda da aynı kategoride mücadele verecek. Artık geçmiş maçlarda kaybedilen ekstra puan kayıplarıyla hayıflanmaya gerek yok. Çünkü, gün bugündür!
 
 
 
Şampiyonluk yarışı nefes nefese...
Spor Toto 2.lig Beyaz Grupta ligde kalma savaşı iyice kızışırken, şampiyonluk mücadelesi de kıran kırana geçiyor. Bitime 360 dakika kala şampiyon adayları birbirinden zorlu müsabakalarda galibiyet peşinde koşacaklar. Kategoride 60 puanlı lider Giresunspor ile 56 puanı bulunan ikinci sıradaki Hatayspor son düzlükte 2`şer deplasmana çıkarken, 2`şer kez de evinde oynayacak. Şampiyon adayları sondan bir önceki hafta kozlarını Hatay`da paylaşacak. Adeta lig finali gerçekleşecek.
Paylaş