havadurum

"39 Buçuk Basamak" Oyunu Sahnelendi

İskoç yazar John Buchan'ın 1915 yılında yazdığı "39 Basamak" isimli casusluk romanından uyarlanan "39 Buçuk Basamak" oyunu, Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Tiyatroadam oyuncularının performansı, izleyenlere kahkaha dolu bir gece yaşattı.

985

Çanakkale Belediyesi, Ocak Ayı kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde Tiyatroadam oyuncularını konuk etti. İskoç yazar John Buchan'ın 1915 yılında kaleme aldığı "39 Basamak" isimli casusluk romanından esinlenerek sahneye uyarlanan "39 Buçuk Basamak" adlı tiyatro oyunu, seyircilerle buluştu. Oyun, Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezi'nde Oğuz Utku Güneş'in yönetmenliğinde sahnelendi ve başarılı performansıyla dikkat çekti.

Berk Yaygın, Deniz Özmen, Murat Akkoyunlu ve Pelin Abay'ın rollerini üstlendiği oyun, seyircilere unutulmaz bir gece yaşatırken, kahkaha dolu anlar sunmayı başardı. Gösterilen başarı sonrasında Belediye Meclis Üyesi Birten Sarıbaş, oyuncuları tebrik ederek geleneksel Çanakkale Seramiği ile ödüllendirdi. Etkinlik, kültür ve sanatın bir araya geldiği keyifli bir atmosferde geçti.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş