3.Lig'e odaklandılar

990

 Bigaspor’da dış transfer çalışmaları kapsamında Bölgesel Amatör Ligin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen forvet Serdal Öz ve defans oyuncusu Beşir Ndiaye ile anlaşmaya varıldı. Bigaspor Tesislerinde yapılan imza töreninde açıklama yapan Bigaspor Başkanı Serkan Özkan ve Futbol Şube Sorumlusu Levent Şahin”Forvet Serdal ve savunma oyuncusu Beşir ile sözleşme imzaladık. Yaptığımız anlaşmalar ile yeni sezon hazırlıklarımız da devam ediyor. Sporcularımıza, camiamıza hoş geldiniz diyoruz. ” dediler.

Serdal Öz önceki sezonlarda Gaziosmanpaşa, Yozgatspor Ticaret (Prof), Anagold 24 Erzincanspor (prof), Ümraniyespor (Prof), Sultanbeyli Belediyespor, Sultangazispor, Çorluspor 1947, Sökespor, Gebzespor, Çengelköy Futbol Yatırımları, Edirnespor formaları giydi. Serdal Öz’ün Turkiye Kupasında 9 maç 2 gol, TTFF 3.ligde 101 maç 26 gol, TFF 2. Lig 1 maç, BAL’da 147 maç 98 golü bulunuyor.

Bigaspor, dış transfer çalışmaları kapsamında sol bek  Oğuzhan Barkın, kaleci Ahmet Arat ve forvet Serkan Bozkurt ile anlaşmaya vardı. İmza töreninde açıklama yapan Bigaspor Halkla İlişkiler Sorumlusu İlhan Kaçar ve Alt Yapı Sorumlusu Emre Dıramalı ” Dış Transfer çalışmaları kapsamında sol bek Oğuzhan, şampiyon kaleci Ahmet ve forvet Serkan ile mukavele imzaladık. Yeni sezonda sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyorum” dediler.

Oğuzhan Barkın önceki sezonlarda Esenlerspor, Kasımpaşa A.Ş (Prof), Bayrampaşa A.Ş (Prof), Eyüpspor (Prof), Bayburt Özel İdarespor (Prof), Tunaspor, Sultangazispor, Çorluspor 1947’de forma giydi.

Oğuzhan Barkın’in Türkiye Kupasında 1 maç ve Bölgesel Amatör Ligde 102 maç 1 gölü bulunuyor.

Ahmet Arat önceki dönemlerde Kartaltepespor, Bayrampaşaspor A.Ş (Prof), Zonguldak Kömür A.Ş, Bartınspor, Sultangazispor, Sandıklıspor, 52 Orduspor Fk, Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş, Beyoğlu Yeni Çarşıspor ve Edirnespor forması giydi.  Ahmet Arat’in Turkiye Kupasında 3 maçı, 3.ligde 17 maçı, BAL’da 127 maçı ve 1 golü bulunuyor. Ahmet Arat daha önce Zonguldakspor , Yeni Orduspor ve Edirnespor’da Şampiyonluklar yaşadı.

Kaynak: Çarşamba Postası

Paylaş