3.Lig’e yükselenler belli oldu...

Bölgesel Amatör Lig`den Spor Toto 3.Lig`e yükselen son 3 takım 10 ve 11 Mayıs`ta oynanan maçlar ile belli oldu. Play-off 2.Tur`da 10 Mayıs 2014 tarihinde Ankara Ostim Stadı`nda oynan Etimesgut Belediyespor -Sincan Belediyespor karşılaşmasında normal süre (0-0) sonuçlandı. Uzatma dakikalarında da gol olmayınca, geçilen penaltı atışlarında Etimesgut Belediyespor (4-3) üstünlük sağlayarak Spor Toto 3.Lig`e çıkan takımlardan oldu.

617
Malatya İnönü Stadı`nda oynanan diğer karşılamada ise Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Spor-Mardinspor karşılamasında Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Spor (3-0) galip gelerek Spor Toto 3.Lig`e yükselen diğer bir takım oldu.
Ankara Cebeci Stadı`nda oynanan Spor Toto 3.Lig`e Yükselme Play-off 2.Tur son müsabakası ise Zara Belediye Spor ile Zonguldak Kömürspor arasında oynandı. Zonguldak Kömürspor (0-2) galip gelerek Spor Toto 3.Lig`e yükselen son takım oldu.
Bölgesel Amatör Lig`de önceki hafta oynanan karşılaşmalarda Çine Madranspor, Erzin Belediyespor, İstanbul Halide Edip Adıvar Spor, Çatalcaspor, Niğde Belediyespor ve TİRE 1922 Spor takımları Spor-Toto 3. Lig`e yükselmişti.
Paylaş