havadurum

3.Lig’de Play-Off maçları Buca, Manisa, Fethiye’de

Spor Toto 3.ligde gruplarında ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci sıraları alan toplam 12 takımın katıldığı Play-Off maçlarının eşleşme kurası, Ankara’da belirlendi.

632
Play-Off maçları, tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Bu müsabakalarda kazanan 6 takım, final oynayacak ve finalde kazanan 3 takım ise Spor Toto 2. Lig`e yükselecek.
 
1. İzmir Buca Arena`da oynanacak maçlarda Bayrampaşa, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Hacettepe ve Gümüşhanespor oynayacak. 20 Mayıs Pazar günü saat 18.00`de oynanacak ilkyarı final maçında Hacettepe ile Gümüşhanespor karşılaşacak. 21 Mayıs Pazartesi günü saat 18.00`de oynanacak diğer yarı final maçında Diyarbakır Belediyespor ile Bayrampaşa oynayacak.
 
2. Manisa 19 Mayıs Stadı`nda 20 Mayıs Pazar günü saat 18.00`de oynanacak ilk yarı final maçında ise Kahramanmaraşspor ile Keçiörengücü karşılaşacak. 21 Mayıs Pazartesi günü saat 18.00`de oynanacak diğer yarı final maçında Yalıspor ile Belediye Bingölspor karşı karşıya gelecek.
 
3. Fethiye İlçe Stadı`nda 20 Mayıs Pazar günü saat 18.00`de oynanacak ilk yarı final maçında ise Bursa Nilüferspor ile Sancaktepe Belediye Spor, 21 Mayıs Pazartesi günü saat 18.00`de oynanacak diğer yarı final maçında Siirtspor ile Tarsus İdman Yurdu oynayacak.
 
Yarı final maçlarının galipleri, 24 Mayıs Perşembe günü saat 18.00`de final oynayacak. Finali kazanan takım Spor Toto 2. Lig`e yükselecek.
Paylaş