3. Gökçeada Açık Deniz Yüzme Maratonu sona erdi

Gökçeada Belediyesi'nin ev sahipliğinde Boğaziçi Olimpik Yüzme Spor Kulübü tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen Açık Deniz Yüzme Maratonu sona erdi. Kabatepe Limanı’ndan başlayıp Gökçeada Kuzu Limanı’na kadar olan 25 kilometrelik mesafeyi solo yüzücülerden Alper Gezmiş 7 saat 38 dakikada, Sanem Dilek ise 8 saat 39 dakikada tamamladı.

564

Geçtiğimiz gün Gökçeada Belediyesi'nin ev sahipliğinde ve Boğaziçi Olimpik Yüzme Spor Kulübü tarafından düzenlenen 3. Gökçeada Açık Deniz Yüzme Maratonu tamamlandı. Kabatepe Limanı ile Kuzu Limanı arasındaki 25 kilometrelik mesafede gerçekleştirilen yarışta solo yüzücülerden Alper Gezmiş 7 saat 38 dakikada, Sanem Dilek ise 8 saat 39 dakikada tamamladı. Bayram takımlarından Kahramanlar Takımı ise aynı mesafeyi 6 saat 59 dakika ile geçerek en hızlı süreyi elde etmiş oldu.
Maraton boyunca Sahil Güvenlik Komutanlığı ekibi tarafından güvenlik önlemleri alınırken, sporcular tekneler eşliğinde yüzdüler.
Maraton sonunda düzenlenen ödül törenine Gökçeada Kaymakamı Nurbaki Yalçın ve Gökçeada Belediye Başkanı Bülent Ecevit Atalay da katıldı ve dereceye girenlere ödüllerini takdim ettiler.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş