3 büyükler atbaşı

620
Kalitesi istenen düzeyde olmasa da stres ve gerilimi tavan yapan müsabakalar televizyonlardan olsa da keyif içinde izleniyor. Maratonun 24. haftası sonunda 48`er puanı bulunan Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe, seyircisiz sezonda Türk Futbolu`nun ilgi ile takip edilmesini sağlıyor. Ancak, hakem yanılgıları ile VAR`ın hataları tüm takımların üzerine kabus gibi çöküyor. 
 
Galatasaray`ın Fenerbahçe`yi, Beşiktaş`ın Konyaspor`u mağlup etmesiyle birbirlerini şimdilik genel averajla takip eden Türk Futbolu`nun Ulu Çınarları, hem Ziraat Türkiye Kupası`nda hem de ligde öne geçmenin gayreti içinde mücadele veriyorlar. Lig köprüsünün altından daha çok suların akacağı kesin. Ancak, zorluk düzeyi yüksek Süper Lig`de her takımın rakibini her sahada yenebileceği gerçeği, karşılaşmalarda sürpriz sonuçları da beraberinde getirebiliyor. 
Süper Ligin 25. hafta maçları 12, 13, 14, 15 Şubat 2021 tarihlerinde oynanacak. Cumartesi günü Karagümrük-Fenerbahçe, Pazar günü Galatasaray-Kasımpaşa ve Pazartesi günü Gençlerbirliği-Beşiktaş müsabakaları gösterime girecek. Bugün, yarın ve perşembe günü ise Ziraat Türkiye Kupası`nın çeyrek finallerinde; Fenerbahçe-Başakşehir, Galatasaray-Alanyaspor, Sivasspor-Antalyaspor ve Konyaspor-Beşiktaş maçları yapılacak. Tur atlayanlar ZTK`da yarı finale yükselecek.
(Yusuf Sonkurt)
Paylaş