3 bilinmeyenli denklem!

404
Beşiktaş, son haftalardaki ekstra puan kayıplarına rağmen, zirvedeki yerini 3 puan farkla koruyor. Değişik nedenlere bağlı olarak motivasyon kaybına uğrayan Karakartal`da oyuncu sakatlıkları handikap oluşturup, can sıkmaya devam ediyor. Ancak, yine de Şampiyonluğun 1 numaralı adayı olarak Beşiktaş gösteriliyor. 
Fenerbahçe, Emre Belözoğlu ile yakaladığı olumlu havayla vites yükseltti. Sarı-Lacivertli takım, son 4 maçta aldığı 3 galibiyet ve 1 beraberlikle zirve yarışına ortak oldu. Kulübün unsurları hedefe ulaşmak için bütünlük sergilerken, oyuncular arasında oluşan birlik-beraberlik ve takım ruhu canlı tutulup, giderek güçlendiriliyor. 
Galatasaray , kuşkusuz Şampiyonluğun diğer adayı. Cim-Bom son Trabzon beraberliği ile sademe geçirdi. Nispeten fikstür avantajı olan Sarı-Kırmızılı takım, bitime 3 hafta kala Beşiktaş derbisini evinde oynayacak olmanın getireceği bir başka avantajı değerlendirip, mutlu sona ulaşmak istiyor. Ancak, Sarı-Kırmızılı kulüpte baş gösteren yönetim zaafı sıkıntı yaratıyor. 
 
Trabzonspor, Abdullah Avcı`nın görev üstlenmesiyle uzun süre başarılı sonuçlara imza attı. Ancak, ilerleyen haftalarda meydana gelen sakatlıklar takım tertibinde istikrarı bozdu. Talihsiz maçlar yaşayan Bordo-Beyazlı takım inişli-çıkışlı bir grafik çizmeye başladı. Karadeniz fırtınası, Şampiyonluk yarışında gerilerde kalsa da, sezon sonunda ilk 5`e girip, Avrupa`ya açılma arzusunda.  (Yusuf Sonkurt)


 

Paylaş