26 Kasım Stadına gelin!

Gelibolulu futbol severler Çanakkale Dardanelspor`un yeni sezonda maçlarını kendi sahalarında oynamasını talep ediyor

1204
18 Mart Stadı`nın uzun süreli olarak bakım - onarıma girecek olması, bu yüzden de yeni sezonda resmi maçlarını ilçe stadlarından birinde oynayacak olmasını değerlendiren Gelibolulu futbol severler Ç.Dardanelspor`un maçlarını 26 Kasım Stadı`nda oynamasını istiyor. Yetkililerin bir an önce konu üzerinde durmasını bekliyor.
Taraftarların yaklaşımları şöyle;" Gelibolu 26 Kasım Stadında incelemelerde bulunan yetkililer zeminin gayet güzel olduğunu belirterek adeta yeşil ışık yakmalarına rağmen, stadın tribün, soyunma odası, doping odası gibi diğer eksiklerinin tamamlanması için beklemedeler. Kendileriyle görüştüğümüz Dardanelspor yetkilileri, Gelibolu Belediyesi tarafından eksiklerin kısa sürede tamamlanacağının kendilerine söylendiğini belirtmekteler.
Bizler de Dardanelspor`un gelecek sezon maçlarını Gelibolu da oynamasının mümkün olduğunu, verilen sözlerin karşılığında çalışmaların hızlandırılmasını, stadda yer alan eksiklerin zaman kaybedilmeden biran önce tamamlanmasını, en azından çalışmalarının başlatılmasını ve bunun da Dardanelspor tarafına iletilmesini bekliyoruz."
Paylaş