2013`e girerken Yerel futbol ligleri

5 koldan süren Çanakkale yerel futbol liglerinde 1. Amatör devre arası tatiline girdi. Bu kategoride 2. yarı 5 Ocak`ta başlayacak. U-15`lerin Play-Off maçlarına yeni yılda devam edilecek. 2013 yılına "Merhaba" demeye hazırlandığımız bu dönemde Süper Amatör, U-17 ve U-14 kategorisi maçları oynanıyor.

542
Süper Amatör`de 21 puanlı Geliboluspor liderliğini sürdürüyor.
Pazar günü oynanacak ligin ilk yarı son maçında Çan İbrahim Bodur Stadı`nda Yeni Çanspor ile Geliboluspor karşı karşıya gelecek. Bu maçla ligin ilk yarısını zirvede tamamlayacak ekip belirlenecek.
 
U-17 liginde altıncı ve yedinci hafta maçları tamamlandı. A grubunda 14 puanlı Hastanebayırıspor lider. Bu takımı 12 puanla 1 maçı eksik Barbarosspor sıkıştırıyor. B grubunda müsabakalar tamamlandı. 15 puanlı Geliboluspor normal sezonu önde bitirdi. İkinci sırada yer alan Bigaspor`un 12 puanı var. Büyük olasılıkla Hastanebayırıspor, Barbarosspor, Geliboluspor ve Bigaspor Play-Off maçlarında İl Şampiyonu olabilmek için kapışacaklar.
 
U-14 yerel liginde ikinci ve üçüncü hafta maçları geride kaldı.
A grubunda 9 puanlı namağlup lider Hastanebayırıspor, B grubunda 9`ar puanlı yenilgisiz takımlar Yeni Çanspor ile Yeşil Bayramiçspor zirve yarışını devam ettiriyor. C grubunda 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden 7 puanlı Geliboluspor liderliğini sürdürüyor.
Paylaş