havadurum

2012 biterken, 2013 başlarken

Yeni yıla girerken, Çanakkale takımları iç ve dış saha ile salonlarda kıyasıya mücadele verdi...

602
Ç.Belediyespor
Mavi-Beyazlı Kulübün 2.ligde yer alan Bayanlar Voleybol takımı İstanbul deplasma-nında Malteppe Yalıspor takımına 3-0 galip geldi. Zirve mücadelesi verdiği A grubunda seri galibiyetlerine devam eden Çanakkale Belediyespor yeni yılın ilk maçında (ilk yarının son müsabakası) 6 Ocak 2013 pazar günü saat 16.00`da 18 Mart Spor Salonu`nda iddialı ve hedefli Altınoluk Belediyespor`la karşı karşıya gelecek.
 
Bigaspor (Kadınlar Basketbol Takımı);
Bu sezon Türkiye Kadınlar Basketbol 2.liginde ilk sezonunu yaşayan Bigaspor Urfa deplasmanında Harran Üniversitesi takımına 58-46 mağlup oldu. Tecrübe aşamasındaki Bigaspor Basketbol takımı ligde bu sezon 4 maçı kazanırken salonlardan 7 kez de yenilgi ile ayrıldı. Bigaspor yer aldığı 10 takımlı C grubunda 7. sırada bulunuyor. Bigaspor 6 Ocak 2013 pazar günü saat 15.00’de Biga’da lider Çankaya Üniversite ile karşılaşacak.
 
Y.Bayramiçspor (Bayanlar Voleybol Takımı);
Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sezon da ses getiren sonuçlara imza atan, 3.ligdeki Yeşil Bayramiçspor Bayanlar Voleybol Takımı Bayramiç Spor Salonu`nda yapılan müsabakada Kırcasalih ekibini net skorla 3-0 mağlup etti. Setler, 25-23, 25-10 ve 25-11`lik sayılarla sonuçlandı. Yeşil Bayramiçspor ligin akışı içinde 6 Ocak 2013 pazar günü saat 14.00`de deplasmanda Yalova ekibi Çiftlikköy Bld.spor’un konuğu olacak.
 
Bozcaadaspor - Bigaspor (BAL ligi);
Geçen pazar günü Bozcaada`da oynanan Bölgesel Amatör Ligin yerel derbisinde Bigaspor gol olup, yağdı. Bozcaadaspor`u evinde 7-1 mağlup etme başarısı gösterdi. Bozcaadaspor`un sakatlık ve kart cezalıları nedeniyle forma veremediği futbolcuların yokluğunu aratan diğer oyuncular sahada hiçbir varlık gösteremedi. Özellikle Bozcaadaspor kalecisinin tecrübesiz olması ve yaptığı belirgin hatalar sonuç üzerinde etkili oldu. Bigaspor tarihi bir zafere imza atarken, Lacivert-Beyazlı takımın golleri Bünyamin (4), Metin (2), Burak`tan geldi. Siyah-Beyazlıların şeref sayısını 5. dakikada takımını 1-0 öne geçiren Batuhan kaydetti. Bu sonuçla Bozcaadaspor 18 puanda kalırken, müthiş bir atak başlatan Bigaspor 16 puana yükseldi.
Paylaş