havadurum

2 ve 3.Lig’de torba sistemi

Kulüplere ekstra mali destek sağlayan Futbol Federasyonu’nun, İkinci ve Üçüncü ligleri geçen sezonki gibi yine Türkiye genelini esas alarak, grupları torba sistemine göre düzenleyeceği bildirildi

394
Spor Toto İkinci ve Üçüncü lig takımları 2012-2013 sezonunda da seyyah olmaya devam edecek. Yıldırım Demirören başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu, Temmuz 2012 ayı içinde İkinci ve Üçüncü lig için yapacağı gruplandırmayı, geçen yılki gibi Türkiye genelini esas alarak, torba sistemi ile gerçekleştireceğini açıkladı.
 
Buna göre, bu kategorilerde yer alacak takımları yine uzun, yorucu, masraflı, deniz – hava ve kara yolları kullanılarak yapılacak zorlu deplasman seyahatleri bekliyor. Futbol Federasyonu’nun uçak, otel  ve yemek masraflarını fatura karşılığı ödeyecek olması nedeniyle 2 ve 3. liglerde mücadele verecek kulüplerin bu karara itiraz etmeyecekleri sanılıyor. Ancak, kulüplerin “İddaa” adlı şans oyunu nedeniyle hafta içinde de müsabaka oynamak zorunda kalmaları ve hızlandırılan fikstürle karşı karşıya bırakılmalarından dolayı rahatsız oldukları  da biliniyor.
 
Cahit GÖVEREN
Paylaş