2.Lig sona erdi...

2.Lig Kırmızı ve Beyaz gruplarda müsabakalar tamamlandı. Şampiyon olan, Play-Off hakkı kazanan ve küme düşen takımlar belli oldu.

728
 
 
 
 
1. Beyaz grupta Giresunspor grubunu 67 puanla lider tamamlayarak PTT 1. Lig`e yükselme başarısı gösterirken, son 3 sırayı alan Dardanelspor A.Ş., Gaziosmanpaşa ve Çankırıspor önümüzdeki sezon 3. Lig`de mücadele edecek.
2. Kırmızı grupta ise Altınordu A.Ş. şampiyon olarak PTT 1.Lig`e yükselirken, Eyüpspor, İstanbul Güngörenspor ve Bozüyükspor takımları ise önümüzdeki sezon 3.Lig`de mücadele verecek.
3. Gruplarında 2, 3, 4 ve 5. sırayı alan takımlar ise PTT 1. Lig`e yükselecek üçüncü takımın belirleneceği ve çift maç eleme usulüne göre oynanacak Play-Off müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Buna göre, her iki grupta Play-Off müsabakalarına katılacak takımlar ve eşleşmeler şöyle oluştu:
 
Beyaz Grup
Göztepe A.Ş. - Kartalspor
Hatayspor - Yeni Malatyaspor
 
Kırmızı Grup
Alanyaspor - Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor
MKE Ankaragücü - Bandırmaspor
2. Ligde Play-Off çeyrek final müsabakaları 16-20 Mayıs 2014 tarihlerinde, yarı final maçları ise 23 - 27 Mayıs 2014 tarihlerinde yapılacak. Tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan final müsabakası ise 31 Mayıs 2014 cumartesi günü yapılacak.
Paylaş